iHarmoni lugnande kosttillskott för hund & katt

289,00 kr
Inkl. moms

iHarmoni är ett naturligt lugnande kosttillskott för hund och katt som hjälper ditt djur att hantera stressfulla situationer så som nyårssmällare, biltur, flytt till nytt hem och ny familj mm. innehåller 60 st strökapslar som kan ges hela eller lätt strös på maten.

Kvantitet

  • Snabba leveranser med PostNord (normalt 1-4 dagar) Snabba leveranser med PostNord (normalt 1-4 dagar)
  • 14 dagars returrätt och alltid smakgaranti på foder 14 dagars returrätt och alltid smakgaranti på foder

Användning:
Ge iHarmoni när din hund/katt visar hög stressnivå. Det kan vara inför nyårsafton, åka bil, nya miljöer, ensam hemma, eller andra tillfällen. Om inte din hund/katt vill ta kapseln kan du dela på den och hälla innehållet över hundens/kattens mat. iHarmoni kan ges i kortare eller längre perioder, allt efter behov.

Exempel på när IHarmoni kan användas vid kortvarig stress:

  • om djuret skall hanteras av en okänd person som t.ex.vid veterinärbesök, trimning av pälsen och kloklippning.
  • Vid resor med t.ex. bil, båt, tåg och flyg
  • Åska och andra oljud
  • Nya eller ovana situationer som kan upplevas som konstiga eller provocerande.
  • Situationer där hunden måste vistas tillsammans med många främmande hundar
  • Olika träningssituationer

 Ge Iharmoni ca 1 timme innan väntad stressande händelse

Vid svårare stress kan Iharmoni ges under en längre tid tillsammans med beteendeträning.Innan behandling med lugnande kosttillskott tag alltid kontakt med din veterinär för att utesluta att det finns något fysiskt problem som ger beteendeproblemen.

Innehåll:
Neuro-modulerande näringsämnen. Vissa neuromodulerande näringsämnen kan innefatta hjälper till att reglera kroppens reaktion på stress på ett naturligt sätt. Sådana näringsämnen är inte narkotiska, men bidrar till normala fluktuationer mellan sömn och vaken fas. iHarmoni innehåller dessutom peptider, det är små, korta sektioner av proteiner. Ett antal sådana peptider är naturligt biologiskt aktiva. Till exempel i unga djur och spädbarn som ammas, klyvs delar av mjölkproteiner vilket absorberas intakt. Peptider är med och reglerar aktiviteten i hjärnan och hur den svarar på bland annat stress. huvudingrediensen är Lactium (Alfa S1 kasein-hydrolysat som är ett biologiskt aktivt fragment från ett mjölkprotein.

Dosering:
0-5 kg hund ½ kapsel dagligen
5-10 kg ½ - 1 kapsel dagligen
10-20 kg 1-2 kapslar dagligen
>20 kg 2 kapslar dagligen

Mängd:
1 ask, 60 strökapslar

Lifeline AS
690