Matskålar

Nyheter

Erbjudande

Om oss

Matskålar Det finns 8 produkter.

Visar 1 - 8 av 8 artiklar
 • 59,00 kr

  Bärbar vattenflaska med skål i 2 storlekar 500 ml & 750 ml för den lilla hunden/katten & stora hundar. Försäkra dig om att alltid ha tillgång till vatten för att kunna ge ditt djur vätska efter träning eller under varma sommardagar. Flaskan kan lätt hängas över axeln eller i ryggsäck på hunden el. djurägare.

  59,00 kr
 • 585,00 kr

  Många katter och hundar är dåliga på att dricka vilket leder till att njurproblem, urinstenar och urinvägssjukdomar. Drinkwell Original har en fritt fallande vattenstråle, ungefär som en kran, vilket lockar husdjuren att dricka mer. Vid vissa sjukdomar kan en vattenfontän vara livsnödvändig för att minska tex risk för uttorkning, så som vid njursjukdom,...

  585,00 kr
 • 689,00 kr

  Pet safe Eatwell är en foderautomat för hund och katt med en elektronisk timer, vilket gör att ditt djur fkan å regelbundna måltider även när du inte är hemma.Det ryms fem måltider i automaten och du bestämmer vilken tid var och en av dessa ska öppnas.

  689,00 kr
 • 299,00 kr

  Pet Safe Funboard är den perfekta aktivitetsleksaken för att få katten att få jobba för maten. Funboard är menad som en psykisk träning och mental utmaning som berikar kattens miljö.

  299,00 kr
 • 39,00 kr

  Pet Safe Funkitty Twist and treat är en aktiveringsleksak i hårt gummi. Katten måste snurra eller knuffa runt leksaken för att få ut godsaker. Godisar eller kattmaten ramlar ut genom en öppning på sidan. Öppningen kan vridas upp större för att göra det lättare att komma åt godiset eller mindre för att låta katten leka längre. Man skruvar lätt isär...

  39,00 kr
 • 89,00 kr

  Trixie snack box är en matgömma som stimulerar din katts sinnen. Matberikning är en viktig del i kattens välmående. Snack box gör att din katt får lista ut hur den skall "fånga" sitt byte som kan vara den vanliga maten eller godbitar. 

  89,00 kr
 • 49,00 kr

  Den ultimata vikbara flaskan som olikt andra fasta flaskor kan rullas/vikas ihop & tas med i fickan, handväskan eller på barnvagnen. Flaskan är tålig & kan frysas och diskas i diskmaskinen. Då den är BPA-fri kan den säkert användas om & om igen. "Anti-flaskan finns i flera tuffa färger. Köp en till dig själv & en till hunden.

  49,00 kr
 • 115,00 kr

  Den lätta ihopfällbara vattenskålen gör det lätt för dig att alltid ha med dig vatten till ditt djur. Efter träning,under jakten eller under en varm sommardag är det viktigt att återställa vätskebalansen hos sin hund. Vattenskålen tar minimalt med plats och kan hängas i sin krok i selen, kopplet eller i byxlinningen.

  115,00 kr
Visar 1 - 8 av 8 artiklar