Kanin

Nyheter

Erbjudande

Om oss

Kanin
Kaninfoder, kaningodis samt hö från Oxbow samt smått & gott för de små. För sjuka kaniner har vi även Oxbow Critcal Care för stödmatning av sjuka eller underviktiga kaniner.

Kanin  Det finns 3 produkter.

Underkategorier

 • Godis

  Godis kan du ge kaninen som belöning eller som tillskott till kaniner som har ett större näringsbehov. Små läckra godisar från Oxbow lockar till berikning och du kan gömma dem i höet i buren för att öka din kanins aktivering. Det är viktigt att du inte ger din kanin för många godisar så de blir överviktiga. Kaniner som har en ökad energiomsättning tex kaniner som vistas mycket lösa utomhus kan du ger fler godis.

 • Foder

  Kaniner har en känsligt mag-tarmsystem och kräver den bästa maten iform av hö och pellets. Då du introducerar ett nytt foder gör då långsamma foderbyten så kaninens mag-Tarmflora hinner vänja sig. Oxbow är ett fodermärke för de små smådjuren som rekommenderas av veterinärer. Du hittar både timotejhö och alfalfa hö för din kanin.

 • Hälsa

  Kaniner är känsliga djur och visar endast för oss djurägare små tecken på att något inte stämmer. Veterinärbutiken har skonsamma bakteriekulturer för att återställa magtarmfloran hos de små gnagarna, i form av Fibreplex och por-fibre för kanin. Vi har även Oxbows crtitival care för tvångsmatning av sjuka kaniner. För tillskottsmatning och tvångsmatning har vi sprutor som du kan använda för att ge kaniner extra mat eller för att ge läkemedel som din veterinär ordinerat.

Visar 1 - 3 av 3 artiklar
 • 495,00 kr

  Snygg cykelkorg i svart pil med skyddsgaller för hunden, katter eller varför inte kaninen. Cykelkorgen monteras på pakethållaren. Pakethållaren måste vara mellan 13,5-15 cm bred. OBS! Cykelkorgen passar inte alla pakethållare. Passar För ditt husdjur upp till 12 kg.

  495,00 kr
 • 79,00 kr

  Toa lätt är ett miljövänligt katt- och smådjursströ i form av pellets från pappersmassa. Absorberar två gånger sin vikt.Miljöanpassad kretsloppsprodukt - råvaran kommer från skogenoch kan efter förbrukning komposteras. Kan även användas tillkanin, hamster, marsvin, fågel och andra smådjur.

  79,00 kr
 • 27,00 kr

  En liten vattenflaska för den lilla kaninen, hamsterm, marsvinet eller möss. Flaskan är tillverkad i hållbart plast och rostfritt stål. Den innehåller 2 st kulor för att minska läkage. En drickflaska är enkel för ditt djur att använda och den är mer hygienisk än en skål med vatten som lätt får i sig hö och strö från bädden. Byt vatten varje dag och fyll...

  27,00 kr
Visar 1 - 3 av 3 artiklar