Kategorier

Nyheter

Om oss

Nyheter

Visar 1 - 11 av 11 artiklar
 • 235,00 kr
  Ny

  SciencePlan Perfect Weight med kyckling har en unik blandning av ingredienser och lågt fettinnehåll. Sammansatt för att hjälpa din katt att uppnå hälsosam vikt för ett längre liv. 

  235,00 kr
 • 245,00 kr
  Ny

  Hills Youthful Vitality för vuxna små hundar är utvecklad med den senaste forskningen för att erbjuda ett foder som hjälper till att bekämpa symtom på åldrande hos vuxna hundar, från 7 år.

  245,00 kr
 • 120,00 kr
  Ny

  Sveriges mest sålda liniment, använt på djur och människor i över 50 år. Radital Liniment är ett effektivt, dubbelverkande liniment som lokalt ökar blodgenom-strömningen, minskar återhämtningstiden och ger lindring vid tillfällig smärta. På häst har den god effekt på gallor.

  120,00 kr
 • 199,00 kr
  Ny

  Cobalaplex har utformats för att ge stöd till normala nivåer av kobalamin (vitamin B12) och folat (vitamin B9) hos hundar och katter, därigenom hjälpa dem att njuta av ett hälsosamt liv.Kobalamin B12 är en vattenlösligt vitamin som spelar en viktig roll i många fysiologiska processer inklusive ämnesomsättning t ex i cellerna, fettsyrorna,...

  199,00 kr
 • 223,00 kr
  Ny

  Hill’s Science Plan Indoor Cat Adult med kyckling smak är för katter som bor inomhus. Med kliniskt bevisade antioxidanter, nyttiga proteiner och berikat med omega 3-fettsyror.

  223,00 kr
 • 194,00 kr
  Ny

  Hill´s Science Plan feline Adult för känsliga magar & hud med kycklingsmak har förhöjda nivåer av Omega-3 och Omega-6 fettsyror främjar en friskare hud och päls och fyller på på de naturliga oljorna. En särskild fiberblandning främjar en god tarmhälsa och ger en skonsam matsmältning. Med höga nivåer av kliniskt bevisade antioxidanter, plus tillsatta...

  194,00 kr
 • 159,00 kr
  Ny

  Håll din katt glad med Hill''s™ Science Plan™Tender Chunks in Gravy Adult Favourite blandförpackning. Förpackningen består av portionspåsar med kyckling, nötkött, havsfisk och kalkon. Varje portionspåse är en komplett måltid som innehåller rätt sammansättning av vitaminer och mineraler som håller din katt vid bästa hälsa. 6 st kyckling påsar samt 6 st med...

  159,00 kr
 • 39,00 kr
  Ny

  Hundar älskar det knastrande ljudet från plasten inuti BUSTER Crunch, och det mjuka men samtidigt hållbara TPR-gummit gör leksaken perfekt för interaktiv lek för dig och din hund. BUSTER Crunch flyter i vatten och är därför perfekt att ha med på promenaden till stranden. Du kan också lägga i godbitar i de många små hålen i leksaken och använda det som...

  39,00 kr
 • 48,00 kr
  Ny

  Den söta katten  kan du öppna och fylla med oemotståndling kattmynta. Materialet i den söta katten prasslat och har även lite struktur i form av text som lockar katten till lek. En tub med högkvalitets kattmynta ingår så att du kan fylla på med härligt luktande kattmynta.

  48,00 kr
 • 139,00 kr
  Ny

  Supreme Tiny Farm Russle rabbit tasty mix är ett vuxenfoder för kaniner. En foderblandning som lämpar sig för vuxna kaniner. Stimulerar kaninens aptit- & födosöksbeteende, med ett urval av läckra ingredienser. 2,5 kg påse.

  139,00 kr
 • 129,00 kr
  Ny

  Supreme®science Selective Rabbit tillverkas av högkvalitativa ingredienser, sammansatt för att ge en komplett och balanserad måltid. Selective Rabbit förhindrar att din kanin endast äter vissa ingredienser som annars är vanligt när den serveras müsliblandningar. Supreme®science Selective Rabbit är framtagen för att hålla din kanin sund och frisk.

  129,00 kr
Visar 1 - 11 av 11 artiklar