Kategorier

Nyheter

Erbjudande

Om oss

Nyheter

Visar 1 - 18 av 18 artiklar
 • 39,00 kr
  Ny

  Hill's Prescription Diet Canine Metabolic kyckling & grönsaker i stuvning är en läcker oemotståndling blöt mat för hundar som både är kräsna men behöver gå ner i vikt eller hålla sin vikt. Metabolic är ett foder för viktminskning samt för hundar som vill hålla sin målvikt. Den unika stuvningen med läckra hela kycklingbitar i en sås med grönsaker är...

  39,00 kr
 • 22,00 kr
  Ny

  Hills feline i/d kycklingstuvning är en oemoståndling skonsam mat för alla katter. Den lättsmälta maten i läckra kycklingbitar i stuvning får de flesta katter att få upp sin aptit igen. Kan ges vid återhämtning eller vid problem i mag-tarmkanalen eller bara som läcker festmat till din katt på helgen.

  22,00 kr
 • 22,00 kr
  Ny

  Hill´s i/d stress mini stew är ett oemotståndligt foder som passar för alla hundar, även de mest kräsna. Det är ett skonsamtfoder vilket gör att det är lämpligt vid behandling av problem i mage och tarm så som akuta kräkningar och diarréer. Den höga smakligheten med de läckra köttbitarna i stuvningssåsen gör att maten även är lämplig för hundar med dålig...

  22,00 kr
 • 104,00 kr
  Ny

  Antisept är en sårspray med antibakteriellt klorhexidin. En desinficerande lösning med antibakteriella och antimykotiska (svamphämmande) egenskaper, utformad för att hålla sår och skador rena. Perfekt att ha hemma om olyckan skulle vara framme.

  104,00 kr
 • 18,00 kr
  Ny

  Purina Veterinary Diets NF blötfoder i kyckling eller lax är ett läckert våtfoder med bitar med sås för katter med njursjukdom. Det är ett mycket smakligt foder som hjälper till att bromsa skadorna på njurarna. Dieten passar även till katter med urat och cystin stenar samt för katter med leversjukdom med encephalopati.  Välj vilken smak katten gillar...

  18,00 kr
 • 49,00 kr
  Ny

  BUSTER Strong ball är tillverkad av otroligt starkt TPR-gummi, som är utvecklat speciellt till entusiastiska tuggare. Bollen med det slitstarka flossrepet gör leksaken extra skojig. Med Buster strongball får du den perfekta leksaken för interaktiv lek med din hund.

  49,00 kr
 • 217,00 kr
  Ny

  TrizChlor spray är en fuktbevarande spray med goda rengörande egenskaper, som motverkar bakterie- och svampinfektioner. EDTA potentierar klorhexidinets effekt. Ska ej sköljas ur. Kan användas på irriterad hud. Kan användas tillsammans med TrizChlor4 schampo och våtservetter.

  217,00 kr
 • 249,00 kr
  Ny

  Smidiga våtservetter med goda rengörande egenskaper perfekta för rengöring av hudinfektioner av mindre storlek samt olika sårskador. Servetterna innehåller antibakteriella ämnen för rengöring av sår. Motverkar bakterie- och svampinfektioner. Lämplig där schamponering är svår eller tidsödande, t.ex. i hudveck. Kan användas vid irriterad hud.

  249,00 kr
 • 30,00 kr
  Ny

  Kruuse Fun-Flex är en flexibel och självklibbande lättviktsbandage av hög kvalitet, som enkelt kan anpassas till de svåraste kroppskonturerna. Kommer i blandade färger med olika roliga mönster. Enkel att riva av.

  30,00 kr
 • 95,00 kr
  Ny

  Buster "musfällan" är en rolig aktivitet till BUSTER Activity Mat  BUSTER ActivityMat är en innovativ aktivitetsleksak för hundar. Det ger hunden och ägaren en stor möjlighet att interagera medan hunden utmanas och stimuleras mentalt. Basen för denna aktivitetsleksak är en matta med 35 tryckknappar, som som man kan fästa olika aktiviteter på.

  95,00 kr
 • 29,00 kr
  Ny

  BUSTER Dental Sticks är vegetabiliska tuggben som är lättsmälta och har tillsats A- och D-vitaminer. Den speciella formen och texturen på BUSTER Dental Sticks kan bidra till att rensa hundens tänder mekaniskt.

  29,00 kr
 • 73,00 kr
  Ny

  Skyddar hundens trampdynor. Tassvaxet bildar en barriär mot salt, grus och annan smuts. Smörj gärna in tassarna en extra gång på kvällen så vaxet får ligga i fred och ge effekt.

  73,00 kr
 • 146,00 kr
  Ny

  SPECIFIC™ Kidney Support FKW-p är ett komplett dietiskt helfoder till vuxna katter med kronisk njur-, hjärt- eller leverinsufficiens. Det nyligen framtagna njurfodret lockar din katt att äta de läckra bitarna i sås.

  146,00 kr
 • 189,00 kr
  Ny

  Brainmover har fyra olika moduler och fyra olika spännande uppdrag för din katt att lösa! Låt katten försöka få ut godis ur modulerna. Aktivitetsleksaken tränar och underhåller din  katt. Leksaken har 2 kupor, några fördjupningar och några handtag som du kan gömma godis i och under. Berika din katts vardag och få en gladare kisse!  

  189,00 kr
 • 93,00 kr
  Ny

  Den mysiga lilla kattsovsäcken för den både nyfikna och lite blyga katten. Perfekt & roligt gömställe för din katt. Den mjuka prasslande sovsäcken inbjuder till att upptäcka och gömma sig. Lätt att ta med sig då ni åker på semester.

  93,00 kr
 • 33,00 kr
  Ny

  Den perfekta leksaken för din valp och den lilla hunden. Den skonsamma gummistjärnan är kul att tugga på för "kliande tänder". Det lilla repet hjälper matte och husse att vara med i roliga "kasta och hämta lekar".

  33,00 kr
 • 69,00 kr
  Ny

  Nytt unikt torrfoder för katter i alla åldrar som är framtaget för att ge katten en utmärkt smak. Det läckra torrfodret innehåller hållbart fiskade MSC-märkta råvaror från haven i Norden & Europa. De färska sardinerna från Atlanten ger den perfekta smaken och de nyttiga krillen ger en förstklassig källa till omega 3 fettsyror.

  69,00 kr
 • 104,00 kr
  Ny

  Specific endocrine suport våtfoder för katt är ett foder med lågt kolhydratinnehåll och högre proteinhalt anpassat för katter med diabetes mellitus. Höga halter av essentiella fettsyror, antioxadanter minskar inflammation och stärker immunförsvaret hos katter med diabetes. Ett ökat fiberinnehåll i maten ger mättnandskänsla samt minskar riken för för höga...

  104,00 kr
Visar 1 - 18 av 18 artiklar