Kategorier

Nyheter

Erbjudande

Om oss

Nyheter

Visar 1 - 6 av 6 artiklar
 • 43,00 kr
  Ny

  Ge bort till välgörenhet - skänk en rolig kastleksak och glädj hundarna som kommer till vår veterinärs hjärteprojekt- "Hemlösas djurs mottagning" som annordnas några gånger om året på Malmö Stadsmission. En leksak kan glädja både hund och djurägare! 

  43,00 kr
 • 40,00 kr
  Ny

  Ge bort till välgörenhet 10 st läckra korvar med viltkött som glädjer de hundar som kommer till vår veterinärs hjärteprojekt- välgörenhetskliniken - "Hemlösas djurs mottagning" som de har några gånger om året på Malmö Stadsmission. 

  40,00 kr
 • 22,00 kr
  Ny
  1 Recension(er)

  Hill´s Prescription Diet k/d Stew med kyckling och grönsaker är en oemotståndling läcker mat för katter med njursvikt. De läckra bitarna med kyckling & grönsaker med sås kan få de mest kräsna katter att äta. K/d stew är framtagen för att vara extra aptitlig något som många njurkatter kan behöva då njursjukdom kan göra att aptiten minskar.

  22,00 kr
 • 259,00 kr
  Ny

  Trixies mjuka transportväska för den lilla katten eller hunden. Väskan gör det lätt för dig att få in ditt djur då du har flera valmöjligheter med både öppning i toppen och fronten på väskan.  På väskans bakre del finns en liten behändlig ficka där du kan förvara till exempel ditt djurs pass inför resan. Du kan bära väskan genom handtagen eller med den...

  259,00 kr
 • 69,00 kr
  Ny

  Handmatningsspruta för valp och kattunge. 

  69,00 kr
 • 55,00 kr
  Ny

  Critical care med smak anis är en komplett veterinärdiet med hög fiber & energihalt till kaniner & ganagare under sjukdomsperiod, efter operation. Gnagare är mycket känsliga för svält & kan få leverförfettning redan efter något dygn av matvägran. Finns som dospåsar om 36 g eller som större förpackning på 141 g lagom för en kortare tid intensivbehandling.

  55,00 kr
Visar 1 - 6 av 6 artiklar