Kategorier

Nyheter

Erbjudande

Om oss

Nyheter

Visar 1 - 6 av 6 artiklar
 • 99,00 kr
  Ny

  Specific Digestive Support för hund är en veterinärdiet för hundar med kroniska & akuta problem i mag tarmkanalen. Fodret innehåller ingredienser med hög smältbarhet som kompenserar för nedsatt enzymaktivitet i tarmen & som säkerställer ett bra upptag av näring. Vid akut diarré & kräkningar kan behandlingen startas med blötfoder i...

  99,00 kr
 • 203,00 kr
  Ny

  Syntetisk motsvarighet till kattens naturligaansiktsferomon. Används för att markera omgivningen som säker och trygg.

  203,00 kr
 • 39,00 kr
  Ny

  Mjukt och färgstarkt bomullsrep från BUSTER i kombination med tennisboll. Repet är skonsamt för hundens tänder och mun samtidigt som det har en mekaniskt rengörande effekt på tänderna. Tennisbollen gör leksaken extra spännande och rolig att leka med för hunden. Repet är mycket hållbart och perfekt för interaktiva kastlekar tillsammans med din hund.

  39,00 kr
 • 65,00 kr
  Ny

  Manuka G är en steril honungsbaserad sårgel i en engångstub. Sårgelen består av 100% Leptospermum- honung från Nya Zeeland. Honungsförbandet hjälper till att bevara en fuktig sårmiljö, vilket stimulerar sårläkningen. De höga sockernivåerna i Manuka G sårgel resulterar i ett osmotiskt tryck som främjar försvinnandet av nekrotisk vävnad och ger en snabb...

  65,00 kr
 • 87,00 kr
  Ny

  KONG Bat-a-Bout aktiverar katten mentalt och fysisk. De oväntade rörelserna och ”musiken” tilltalar kattens naturliga jaktinstinkter. KONG Bat-a-Bout är fylld med nordamerikansk kattmynta av högsta kvalitet som katterna bara älskar. Perfekt aktivering av din katt!

  87,00 kr
 • 69,00 kr
  Ny

  Kongs söta och mjuka gosdjur i härliga färger till hund. De uppstoppade armarna och benen slänger runt när hunden skakar leksaken. Pipfunktionen gör leken extra rolig för både hund och ägare. Perfekt present till din lilla hund eller valp.

  69,00 kr
Visar 1 - 6 av 6 artiklar