Övervikt

Nyheter

Erbjudande

Om oss

Övervikt

Här finner du bantningsfoder & aktivering för att motverka & behandla övervikt hos katt. Vi har förstklassiga veterinärdieter i form av Specific weight reduktion & Royal Canin Satiety support.

Övervikt Det finns 17 produkter.

Visar 1 - 17 av 17 artiklar
 • 59,00 kr
  2 Recension(er)

  Unik aktiveringsleksak med ställbart hål, som gör att du kan reglera svårighetsgraden för din katt eller miniatyr- hund. 7 cm diameter. Katten leker och rullar bollen för att komma åt godisbitarna, vilket stimulerar kattens naturliga beteende; att söka efter mat.

  59,00 kr
 • 86,00 kr
  2 Recension(er)

  Funkitty Egg-cersize är en aktiveringsleksak där du gömmer mat eller godis och din katt får använda sin list för att få ut godbitarna från ägget. Ägget har flera olika öppningar som godbitarna faller ut ur slumpvis. 

  86,00 kr
 • 529,00 kr
  Rea!
  2 Recension(er)

  Hill's Prescription Diet Metabolic för katt är ett foder för viktminskning till överviktiga och till katter med tendens till viktuppgång.

  529,00 kr
 • 39,00 kr
  2 Recension(er)

  Hill's Prescription Diet Feline Metabolic treats är smaskiga och nyttiga godisar för katten som inte vill gå upp i vikt eller för katten som är överviktig. Belöningar är en viktig del i kattägarens sociala interagerande med sin katt. Med belöningar kan man aktivera och stimulera sin katt.UTGÅTT från tillverkaren.

  39,00 kr
 • 235,00 kr
  Rea!

  Science Plan Perfect Weight med kyckling har en unik blandning av ingredienser och lågt fettinnehåll. Sammansatt för att hjälpa din katt att uppnå hälsosam vikt för ett längre liv. 

  235,00 kr
 • 203,00 kr

  Hill´s Prescription diet feline Metabolic blötfoder är läckra bitar i sås som din katt kommer älska! Maten är prefekt för katter som har tendens till att gå upp i vikt, eller vid viktminskning. Blötfodret passar även för katter som nått sin målvikt.

  203,00 kr
 • 22,00 kr

  Hill´s Prescription Diet Metabolic Stew med kyckling och grönsaker är en oemotståndling läcker mat för katter med tendens för övervikt samt för viktminskning. Metabolic stew är även en perfekt belöning för de katter som vill ha något extra med som lätt går upp i vikt. Det är även bra komplement för diabeteskatter som har tendens att gå upp i vikt.

  22,00 kr
 • 226,00 kr
  Rea!

  Hill´s Prescription Diet Metabolic + Urinary Feline blöt foder är ett foder för att minska återfall av de vanligaste urinvägssymtomen & minska övervikt.Huvudfördelar. Maten fungerar naturligt med din katts unika energiförbrukning. Maten löser upp struvitstenar & hjälper din katt att känna sig mätt och nöjd mellan måltiderna. God smak som din katt...

  226,00 kr
 • 689,00 kr

  Pet safe Eatwell är en foderautomat för hund och katt med en elektronisk timer, vilket gör att ditt djur fkan å regelbundna måltider även när du inte är hemma.Det ryms fem måltider i automaten och du bestämmer vilken tid var och en av dessa ska öppnas.

  689,00 kr
 • 669,00 kr

  Purina Feline DM mousse är ett foder för överviktiga katter samt för katter som drabbats av både diabetes mellitus och övervikt. Dieten kan också användas vid förstoppning och till katter som har hyperlipidemi. Dm har utgått ur Purinas sortiment.

  669,00 kr
 • 259,00 kr

  Purina Feline OM är ett foder med kontrollerat kaloriinnehåll samtidigt med ett högt proteininnehåll för bevarande av kattens muskelmassa. Dieten är även anpassad för katter som har diabetes mellitus samtidigt som de är överviktiga.

  259,00 kr
 • 599,00 kr

  Purina Feline OM blötfoder är ett foder med kontrollerat kaloriinnehåll samtidigt med ett högt proteininnehåll för bevarande av kattens muskelmassa. Dieten är även anpassad för katter som har diabetes mellitus samtidigt som de är överviktiga. Har utgått.

  599,00 kr
 • 0,00 kr

  Royal Canin Multifunction S/O-KCAL, Urinary + Satiety är ett skräddarsytt foder för katter med både sjukdomar i nedre urinvägarna och övervikt. Vid köp kontakta oss via mail.

  0,00 kr
 • 129,00 kr

  Organic diets för katt är ett ekologiskt & välsmakande foder för den vuxna katten. Det är även ett foder som passar för diabetikern samt för katter med ideopatisk cystit.

  129,00 kr
 • 95,00 kr
  Rea!
  1 Recension(er)

  Hjälper din överviktiga katt tillbaka till sin idealvikt. Lågt innehåll av fett och kalorier och sammansatt så att du kan ge din katt en större mängd för att stilla aptiten.

  95,00 kr
 • 325,00 kr
  Rea!
  1 Recension(er)

  Virbac HPM veterinary Terapi Weight loss & controll är ett bantningsfoder för katter. Fodret innehåller en hög andel animaliskt protein vilket gör att katten är mätt samtidigt som den behåller målvikten.

  325,00 kr
 • 404,00 kr

  Till hundar med övervikt (>30%) / diabetes• Ger snabb viktnedgång och stabila blodsockernivåer• Hög smaklighet och mättnadskänsla• Förbättrar kroppssammansättningenDet höga innehållet av animaliskt protein gerhög mättnad och säkerställer att muskelmassanbevaras under viktnedgång för att bevara enhög förbränning. Det hägaproteininnehålletsäkerställer...

  404,00 kr
Visar 1 - 17 av 17 artiklar