Friskfoder

Nyheter

Erbjudande

Om oss

Friskfoder

Friskfoder för hund. Vi har valpfoder, samt foder för vuxna och äldre hundar. Om din hund är kastrerad har vi kastreringsfoder för att förebygga övervikt samt urinsten hos din hund.

Friskfoder Det finns 42 produkter.

Underkategorier

 • Royal Canin friskfoder...

  Royal Canins friskfoder för veterinärer håller hög kvalitét och hjälper din hund genom balanserat innehåll av proteiner, essentiella fetter och kolhydrater. Royal har tagit fram foder som passar alla storlekar och livsstadier, som small dog, medium breed, large och giant breed.

 • Hill's Science Plan...
  Hill’s veterinärfoder för hund. Hill's Science Plan VetEssentials tillhandahåller näring som sammansatts specifikt för hundar i alla storlekar och livsstadier. Hill´s Vetessential har fina valpfoder, vuxenfoder och seniorfoder som alla främjar ett hälsosammare hundliv och god munhälsa.
 • Specific friskfoder

  Specific har hundmat som är anpassat för hundens alla livsstadier och för hundar i alla storlekar, puppy, adult och senior för din valp, vuxna och äldre hund.

 • Virbac HPM Hög Protein...

  Virbac har nu ett unikt Hög protein foder för som äntligen har kommit till Sverige. Virbac är ett välkännt läkemedelsföretag som varit verksamt i ca 40 år och som under de sista 10 åren även har tillverkat veterinärfoder. Nu kommer en unik serie med firskfoder med hög proteinhalt och lite kolhydrater. Det unika med hundfodren är förutom den höga proteinhalten, är att proteinerna har animaliskt ursprung. Maten främjar friska hundar som bibehåller sin idealvikt, bra rörelseapparat, ett mag-tarmsystem i balans. Kan ta någon dag extra i leveranstid.

 • Spannmålsfritt foder

  Vi har flera spanmålsfria foder från Hill´s Science Plan och Hill´s Ideal Balance. Spannmålsfria foder kan användas av alla hundar men framförallt av hundar som har en överkänslighet mot spannmål. Fodren har en lättsmällt näring för känsliga magar. Inga tillsatser av konstgjorda koncerveringsmedel, smak- eller färgämnen. Vissa av våra foder innehåller få ingredienser och en större andel kött i dem, vilket gör fodren till hypoallergena och kan då passa hundar med foderöverkänslighet eller känsliga magar och tarmar.

per sida
Visar 1 - 24 av 42 artiklar
 • 255,00 kr
  1 Recension(er)

  Hills Youthful Vitality för vuxna små hundar är utvecklad med den senaste forskningen för att erbjuda ett foder som hjälper till att bekämpa symtom på åldrande hos vuxna hundar, från 7 år.

  255,00 kr
 • 245,00 kr

  Royal Canin mjölkersättning för valpar har ett högt energi- & proteininehåll. Mjölkersättningen är lik tikens egen mjölk, fri från stärkelse och rik på livsviktiga essentiella fettsyror. Ges från födsel till avvänjning.

  245,00 kr
 • 649,00 kr

  Royal Canin boxerfoder för den vuxna hunden är ett optimalt friskfoder för den muskulösa, aktiva hunden med höga halter protein, glukosaminer, L-carnitin och essentiella fettsyror.

  649,00 kr
 • 318,00 kr

  Royal Canin Boxer junior är ett friskfoder med tillskott av glukosaminer och essentiella fettsyror som är optimalt för den växande boxerns utveckling av muskler och leder. Ges under boxerns tillväxtperiod, upp till 15 månader.

  318,00 kr
 • 199,00 kr

  Royal Canin Cavalier King Charles Spaniel foder för en energisk hund med extra stöd för hjärta och hud med essentiella fettsyror.

  199,00 kr
 • 225,00 kr

  Royal Canin Chihuahuafoder är ett vuxenfoder från 8 månaders ålder som passar perfekt för den aktiva lilla hunden. Hög smaklighet och foderbit som passar hunden lilla käke och som minskar förekomsten av tandsten.

  225,00 kr
 • 245,00 kr

  Royal Canin Chinuahua juniorfoder är ett foder för valpen till 8 månaders ålder. Fodret är mycket smakligt och den lilla foderbiten gör att fodret passar även den kräsna valpen.

  245,00 kr
 • 645,00 kr

  Royal Canin Dalmatiner vuxenfoder är ett friskfoder som minskar risken för urinstenar genom lågt purininnehåll och speciell sammansättning av proteiner. Det innehåller även ämnen som stärker hudbarriären hos den känsliga dalmatinerns hud.

  645,00 kr
 • 20,00 kr
  Rea!
  1 Recension(er)

  Royal Canin Educ är ett nyttigt hundgodis för din hund.

  20,00 kr
 • 19,00 kr
  Rea!
  1 Recension(er)

  Royal Canin Energy Booster är läckra godisar fulla med lättåtkomlig energi för belöning av hög presterande hundar. köp som en påse på 50 g eler 20 st.

  19,00 kr
 • 639,00 kr

  Royal Canin German Sheperd (schäfer) är ett mångsidigt foder som passar många hundar som har stora krav på frisk hund och balanserad mage och tarm. Ges från 15 måbaders ålder. Nu i 11 kg förpackning.

  639,00 kr
 • 665,00 kr

  Royal Canin Shäferfoder för unga hundar är en bra start i livet för medelstora och större hundar med extra stora krav på fin hud och balanserade magar.

  665,00 kr
 • 839,00 kr
  Rea!

  Royal Canin HT42D large dog är foder ett för dräktiga storavuxna tikar. Ges från första löpdagen till 42:a dräktighetsdagen. Ett foder som innehåller all extra näring då tikens energibehov är ökat under dräktighetens första tid fram till den 42:a dagen. Byt sedan över till ett hög kvalitativt foder.

  839,00 kr
 • 565,00 kr

  Foder för dräktiga små tikar. Ges från första löpdagen till 42:a dräktighetsdagen. Ett foder som innehåller all extra näring då tikens energibehov är ökat under dräktighetens första tid fram till den 42:a dagen. Byt sedan över till ett hög kvalitativt foder.

  565,00 kr
 • 299,00 kr

  Royal Canin Junior Large dog är ett veterinärt foder för valpar av stora raser (vuxenvikt över 25 kg). Upp till 15 månaders ålder eller fram till kastrering. Valpar av mycket stora raser (vuxenvikt över 45 kg). Upp till 8 månaders ålder.

  299,00 kr
 • 173,00 kr

  Royal Canin Neutered Adult Small dog är ett veterinärt friskfoder för hundar upp till 10 kilo som är kastrerade. Fodret hjälper hunden att behålla sin målvikt samt förebygger bilandet av urinstenar.

  173,00 kr
 • 285,00 kr

  Royal Canin Neutered Adult Large Dog är ett föder för kastrerade hundar med vuxenvikt över 25 kilo från 15 månaders ålder. Fodret förebygger den kastrerade hundens  tendens att drabbas av övervikt samt minskar risken att drabbas av urinsten.

  285,00 kr
 • 295,00 kr
  Rea!

  Royal Canin Neutered Adult Medium är ett veterinärt friskfoder för kastrerade vuxna hundar från 11 till 25 kilos kroppsvikt. Fodret hjälper hunden att bibehålla sin målvikt samt förebygger bildandet av urinstenar.

  295,00 kr
 • 340,00 kr
  Rea!

  Royal Canin Neutered Junior Large Dog är ett veterinärt friskfoder för kastrerade storvuxna unga hundar. Fodret hjälper hunden att bibehålla sin målvikt samt förebygger bildandet av urinstenar.

  340,00 kr
 • 359,00 kr

  Royal Canin Neutered Junior Medium är ett veterinärt friskfoder för kastrerade unga hundar med vuxen vikten 11 till 25 kilo kroppsvikt. Fodret hjälper hunden att bibehålla sin målvikt samt förebygger bildandet av urinstenar.

  359,00 kr
 • 165,00 kr

  Royal Canin Starter Small dog är ett friskfoder för toyraser samt för hundar upp till 10 kilo kroppsvikt (vuxenvikt). Fodret höjer valpens immunförsvar samtidigt som den ger optimalt näringsupptag.

  165,00 kr
 • 627,00 kr

  Royal Canin Rottweiler Adult är ett rasfoder för dina vuxna Rottweiler. 

  627,00 kr
 • 255,00 kr

  Royal Canin Skin Care Small Dog är ett dietiskt helfoder för hundar av småvuxna raser (vuxenvikt upp till 10 kg) med hudsjukdom eller bristande hudfunktion (pälsförlust), atopisk dermatit (allergi mot ämnen i omgivningen) eller pyodermi (bakteriell hudinfektion). Kan även fodras vid allergisk hudreaktion efter loppbett, extern otit...

  255,00 kr
 • 299,00 kr

  Royal Canin Sportinglife Agility 4100 Large Dog är ett näringsanpassat helfoder med mycket högt energivärde för vuxna stora hundar som utför arbetsinsatser under kort tid och/eller intensiv aktivitet.

  299,00 kr
Visar 1 - 24 av 42 artiklar