Ögon

Nyheter

Erbjudande

Om oss

Ögon
Här hittar du produkter som främjar friska ögon. Virbac ögonrengöring kan hjälpa till vid behandlingen av ögoninflammationer som tex katter kan få då de drabbas av kattsnuva.

Ögon Det finns 7 produkter.

Visar 1 - 7 av 7 artiklar
 • 152,00 kr

  CLYTOX ® är en fysiologisk lösning för regelbunden ögonhygien hos hund, katt, häst, fågel, reptil, kanin och smågnagare. Det innehåller extrakt från kamomill, calendula och Euphrasia, vilka har lindrande & rengörande egenskaper.

  152,00 kr
 • 175,00 kr
  4 Recension(er)

  Comfort Shield tårersättning har unika förmågor som ger torra & trötta ögon längre behandling & lättnad. Torra ögon skaver & gör ont. Hyaloronsyra som är naturligt förekommande i våra ögon och om man tillför hyaloronsyra till ögat skyddas ögat från infektioner, mekaniska skador & djuret får bättre förutsättningar för att kunna se klart.

  175,00 kr
 • 155,00 kr
  1 Recension(er)

  Herpless L-lycin i form av smakliga mjuka tuggisar för ett bättre immunförsvar hos din katt. I studier har man sett att L-lycin höjer kattens immunförsvar, vilket kan skydda katten från att drabbas av herpesinfektioner. De smakliga tuggisarna är lätta att ge både till kattungar & vuxna katter. De kan ges som en godisbit eller så kan de blandas i maten.  

  155,00 kr
 • 119,00 kr
  Rea!

  Iryplus löser upp intorkat sekret runt ögonen och gör det lättare att avlägsna. Den speciella kompositionen tillför huden runt ögonen fuktighet. Är bland annat lämplig för djur med trånga nosar som på grund av detta har ett ökat tårflöde sompåverkar pälsen runt ögonen. Perfekt förpackning att ta med i fickan.

  119,00 kr
 • 155,00 kr

  Iryplus löser upp intorkat sekret runt ögonen och gör det lättare att avlägsna. Den speciella kompositionen tillför huden runt ögonen fuktighet. Är bland annat lämplig för djur med trånga nosar som på grund av detta har ett ökat tårflöde sompåverkar pälsen runt ögonen.

  155,00 kr
 • 120,00 kr

  Sentrix eye gel 3 ml ges endast efter undersökning samt ordination av veterinären. Dropparna är fuktgörande och smörjande för känsliga och skadade ögon. Dosering är 1-2 droppar 2-3 gånger dagligen i ögat. När djuret blinkar sprids gelen över hela hornhinnan. Om djuret inte blivit bättre på några dagar tag genast kontakt med veterinären igen.

  120,00 kr
 • 139,00 kr

  Virbac ögonrengöring kan användas som förebyggande rengöring hos hundar & katter som har medfödda problem med återkommande rinnande ögon. Ögonrengöring kan användas innan & efter ögonoperationer. De naturliga ingridienserna verkar lugnande på ögat & ögonlocket.

  139,00 kr
Visar 1 - 7 av 7 artiklar