Kattgodis

Nyheter

Erbjudande

Om oss

Kattgodis
Här hittar du läckerheter till din katt.

Kattgodis Det finns 11 produkter.

Visar 1 - 11 av 11 artiklar
 • 37,00 kr
  1 Recension(er)

  MAC´s schakery anti hairball är ett godis som motverkar att din katt får hårbollar. Den smarta burken håller godisarna fräscha samtidigt som du kan skaka på burken och locka till dig din katt. De smaskiga godosbitarna ger tuggmotstånd och mekaniskrengöring för tänderna. Godisarna innehåller bland annat malt för att lindra hårbollsproblem.

  37,00 kr
 • 23,00 kr

  De knapriga och spröda godisarna med kyckling är den perfekta belöningen för din katt! Godbitarnas form gör att katten tuggar längre på dem och på så vis kan främja bättre tandhälsa. Tillsat A , D och E-vitamin samt taurin (essentiell aminosyra). Passar perfekt som aktivering i Snack rol!

  23,00 kr
 • 23,00 kr

  BUSTER Filled Pillows är fyllda godbitar med frasig utsida och mjuk konsistens invändigt. Sammansättningen är särskillt lämplig för steriliserade katter. Godbitarna innehåller kyckling och tranbär. Är tillsatta A-, D- och E-vitamin samt taurin (essensiell aminosyra). Kan används som berikning i aktivitetsleksaker så som godisgömman.

  23,00 kr
 • 23,00 kr

  Bjur din katt på de läckra mjuka godisarna utan spannmål. Godisarna innehåller smaskig ASC certifierad lax och köttprodukter samt har tillsatt D, E-vitaminer samt taurin. De söta fiskformade godisarna kan lätt delas i mindre bitar. Passar perfekt för som belöningsgodis samt i aktivitetsleksaker.

  23,00 kr
 • 24,00 kr
  1 Recension(er)

  Herba kattgräs är ett naturligt gräs för din katt som gillar att äta kattgräs. Den lilla drivbänken är bara att vattna så växer det läckra gräset upp. I paketet ingår 1 cirka 15 x 10 cm stor "drivbänk".

  24,00 kr
 • 39,00 kr
  2 Recension(er)

  Hill's Prescription Diet Feline Metabolic treats är smaskiga och nyttiga godisar för katten som inte vill gå upp i vikt eller för katten som är överviktig. Belöningar är en viktig del i kattägarens sociala interagerande med sin katt. Med belöningar kan man aktivera och stimulera sin katt.UTGÅTT från tillverkaren.

  39,00 kr
 • 39,00 kr

  Hill's Prescription Diet Feline Hypoallergenic treats är läckra godisbitar för katter med allergiska och mag-tarm problem.restad från tillverkaren!

  39,00 kr
 • 18,00 kr
  1 Recension(er)

  Läckert kattgodis med fisksmak. Hårda godisbitar med fisk som ger naturligt tuggmotstånd. Perfekt att ha som belöning till din kisse eller i våra olika aktiveringsleksaker så som Fun kitty twist and treat eller cat pyramid. Daglig ranson är 3-5 bitar. Påse 50 g.

  18,00 kr
 • 39,00 kr

  Mac´s Shakery Cheese godis är smaskiga godisar med ostsmak för din katt Den smarta burken håller godisarna fräscha samtidigt som du kan skaka på burken och locka till dig din katt. De smaskiga godosbitarna ger tuggmotstånd och mekaniskrengöring för tänderna.

  39,00 kr
 • 22,00 kr
  Rea!

  REA kort datum ! Planet Pet duck strips är läckra ankbitar till din katt.  Godiset är ett välsmakande och hälsosamt sätt att belöna ditt husdjur. Dessa delikatesser är gjorda av 100 % naturliga ingredienser utan användning av tillsatser eller konserveringsmedel. Färskt fågelkött gör godiset lättsmält, med låg fetthalt och framför allt, supersmakligt! 

  22,00 kr
 • 29,00 kr
  5 Recension(er)

  Läckra tuggpinnar till katten som innehåller 100% naturlig Matatabi (Klätteraktinidia),en japansk växt och som har samma men starkare effekt än kattmynta. Pinnarna har en långvarig doft som din katt älskar. Bidrar till bra tandhygien. Finns i lager!

  29,00 kr
Visar 1 - 11 av 11 artiklar