Hälsa

Nyheter

Erbjudande

Om oss

Hälsa

Kaniner är känsliga djur och visar endast för oss djurägare små tecken på att något inte stämmer. Veterinärbutiken har skonsamma bakteriekulturer för att återställa magtarmfloran hos de små gnagarna, i form av Fibreplex och por-fibre för kanin. Vi har även Oxbows crtitival care för tvångsmatning av sjuka kaniner. För tillskottsmatning och tvångs...

Kaniner är känsliga djur och visar endast för oss djurägare små tecken på att något inte stämmer. Veterinärbutiken har skonsamma bakteriekulturer för att återställa magtarmfloran hos de små gnagarna, i form av Fibreplex och por-fibre för kanin. Vi har även Oxbows crtitival care för tvångsmatning av sjuka kaniner. För tillskottsmatning och tvångsmatning har vi sprutor som du kan använda för att ge kaniner extra mat eller för att ge läkemedel som din veterinär ordinerat.

Mer

Hälsa Det finns 17 produkter.

Visar 1 - 17 av 17 artiklar
 • 99,00 kr

  Bio-Lapis för kanin och smådjur (6st x 2g)

  99,00 kr
 • 152,00 kr

  CLYTOX ® är en fysiologisk lösning för regelbunden ögonhygien hos hund, katt, häst, fågel, reptil, kanin och smågnagare. Det innehåller extrakt från kamomill, calendula och Euphrasia, vilka har lindrande & rengörande egenskaper.

  152,00 kr
 • 219,00 kr

  Ermidra Foam är en rengörande balsam i skumform för djur. Ermidra är en mild rengöring som innehåller havremjöl som återfuktar. Perfekt rengörning då man inte kan använda vatten tex på vintern, efter operation, till de små smådjuren. Kan ta någon dag extra i leverans.

  219,00 kr
 • 236,00 kr

  Ermidra Shampoo är ett fuktgivande schampo för djur. Ermidra är en mild rengöring som innehåller salviaextrakt. Kan ta någon dag extra i leverans.

  236,00 kr
 • 149,00 kr

  FibrePLex är en koncentrerad fiber & pre/probiotika för kaniner & gnagare. Pastan är lätt att ge & dosera med sin morotssmak. Pastan främjar en normal matsmältning & tarmflora. Den hjälper kaninen i tillfrisknandet & förbättrar upptaget av foder.

  149,00 kr
 • 39,00 kr

  En liten smidig klosax för katten eller den lilla hunden gör kloklippningen litte lättare & behagligare. 

  39,00 kr
 • 345,00 kr

  kollamasken smådjur är en låda som innehåller allt du behöver för att få ett snabbt svar på om ditt djurs parasitstatus. kollamasken smådjur är ett provtagningskit för mask hos hund och katt men kan även användas för andra smådjur såsom gnagare och fåglar.

  345,00 kr
 • 55,00 kr

  Critical care med smak anis är en komplett veterinärdiet med hög fiber & energihalt till kaniner & ganagare under sjukdomsperiod, efter operation. Gnagare är mycket känsliga för svält & kan få leverförfettning redan efter något dygn av matvägran. Finns som dospåsar om 36 g eller som större förpackning på 141 g lagom för en kortare tid intensivbehandling.

  55,00 kr
 • 179,00 kr
  1 Recension(er)

  Critical care smak bana/äpple är en komplett veterinärdiet med hög fiber & energihalt till kaniner & ganagare under sjukdomsperiod, efter operation. Gnagare är mycket känsliga för svält & kan få leverförfettning redan efter något dygn av matvägran.

  179,00 kr
 • 110,00 kr

  Oxbow joit support är ett tillskott som stödjer ditt djurs leder & rörlighet. De läckra tuggtabletterna har ett hög fiberinnehåll från timotej hö. Glokosaminerna stödjer ledbrosket & förhindrar att detta bryts ned ytterliggare. Gurkmeja och yucca har antiinflammatoriska egenskaper & kan hjälpa ditt stela äldre djur till ett rörligare liv igen.

  110,00 kr
 • 380,00 kr
  Rea!
  1 Recension(er)

  Pet Remedy är en naturlig blandning av valeriana, vetivert och andra eteriska oljor, salvia och basilika. Blandningen har en stressminskande och lugnande effekt. Du kan använda Pet Remedy till alla däggdjur och fåglar. Pet remedy finns som spray eller doftavgivare. De lugnande dofterna sprider sig och lugnar alla i hushållet. Utgått rekommenderar Feliway.

  380,00 kr
 • 99,00 kr

  Pet Remedy är en naturlig blandning av valeriana, vetivert och andra eteriska oljor, salvia och basilika. Blandningen har en stressminskande och lugnande effekt. Du kan använda Pet Remedy till alla däggdjur och fåglar. Pet remedy finns som spray eller doftavgivare. De lugnande dofterna sprider sig och lugnar alla i hushållet. har utgått

  99,00 kr
 • 195,00 kr

  Pro-Fibre RABBIT är kostfibrer och probiotika för gnagare.

  195,00 kr
 • 280,00 kr

  Recovery plus näring för intensivvård av kritiskt sjuka små växtätare.  Lätt att blanda med vatten och ge i spruta till djuren. Recovery plus innehåller endast naturliga råvaror. En hög proteinhalt, högt fiberinnehåll samt pre och probiotika hjälper kaniner, marsvin och andra små växtätare att tillfriskna snabbare. Kan ta någon dag extra för leverans.

  280,00 kr
 • 35,00 kr

  Vid sjukdom & efter operation så kan man behöva stödmata de små smådjuren. Använd gärna Oxbow critical care för att kaninen skall få  sig livsnödvändg näring. 1 ml sprutor passar för medicinering med flytande läkemedel, samt tvångsmatning av mindre kaniner.

  35,00 kr
 • 40,00 kr

  Vid sjukdom & efter operation så kan man behöva stödmata de små smådjuren. Använd gärna Oxbow critical care för att kaninen skall få  sig livsnödvändg näring. 2,5 ml ml sprutor passar för medicinering med flytande läkemedel, samt tvångsmatning av mindre kaniner.

  40,00 kr
 • 235,00 kr
  1 Recension(er)

  Protexin Symbiotic D-C är ett mycket koncentrerat probiotikum med gynnsamma bakterier för balans i hunden och kattens mag-tarmflora.

  235,00 kr
Visar 1 - 17 av 17 artiklar