Miljöberikning

Nyheter

Erbjudande

Om oss

Miljöberikning

Att berika kattens miljö är en viktig del i kattens livskvalitet och hälsa. Veterinärbutiken har beteende & hälsa som specialområde & har därför tagit hem produkter som berikar & främjar kattens naturliga beteenden och minskar stressrelaterade sjukdomar. Här hittar du "mat-pussel", foderautomater, vattenfontäner, leksaker som främjar...

Att berika kattens miljö är en viktig del i kattens livskvalitet och hälsa. Veterinärbutiken har beteende & hälsa som specialområde & har därför tagit hem produkter som berikar & främjar kattens naturliga beteenden och minskar stressrelaterade sjukdomar. Här hittar du "mat-pussel", foderautomater, vattenfontäner, leksaker som främjar jaktbeteende, klösbeteende mm.

Mer

Miljöberikning Det finns 34 produkter.

per sida
Visar 1 - 24 av 34 artiklar
 • 118,00 kr

  Feliway Spray är doftferomoner i sprayflaska. Genom att efterlikna kattens naturliga ansiktsferomoner skapar Feliway® en känsla av lugn och välbefinnande inom kattens närmiljö. Finns i 2 olika storlekar.

  118,00 kr
 • 95,00 kr

  Doorway Dangli är utformad för att hänga säkert från dörrkarmen på en innerdörr. Dess mjuka gummi kommer inte skada dörren eller göra en massa oväsen när din katt leker. Fyll den med godis eller torrfoder, när katten försöker fånga den fluffiga kaninsvansen ramlar godiset/fodret slumpmässigt ut.                    

  95,00 kr
 • 86,00 kr
  2 Recension(er)

  Funkitty Egg-cersize är en aktiveringsleksak där du gömmer mat eller godis och din katt får använda sin list för att få ut godbitarna från ägget. Ägget har flera olika öppningar som godbitarna faller ut ur slumpvis. 

  86,00 kr
 • 75,00 kr

  Happy pets klösmatta i wellpapp lockar din katt till klös då du strösslar in den med kattmynta. Stimmulera din katts naturliga klösbeteende på klösmattan istället för på dina möbler.

  75,00 kr
 • 27,00 kr
  1 Recension(er)

  Herba kattgräs är ett naturligt gräs för din katt som gillar att äta kattgräs. Den lilla drivbänken är bara att vattna så växer det läckra gräset upp. I paketet ingår 1 cirka 15 x 10 cm stor "drivbänk". Perfekt att ha i fönstret eller i uterummet för att berika din katts inomhusmiljö!

  27,00 kr
 • 59,00 kr

  MPS Germini oval kattlåda är en vanlig ekonomisk kattlåda utan kant. Perfekt som ordinarie eller som extra kattlåda då du har fler katter i ditt hem.

  59,00 kr
 • 39,00 kr

  Sött kattspö med med pingla och olika leksaker. Böjligt spö med gummiband i snöret vilket stimulerar mer till lek. För aktivering och lek med din katt. Även bra för den lite blygare katten då du kan komma lite närmare för att locka den till lek. 30 cm spö och ca 60 cm snöre. Kommer i oilka färger och leksaker.

  39,00 kr
 • 249,00 kr

  Kitty Show är en spännande och stimulerande DVD för katter. Sätt på och aktivera din katt som försöker att följa och fånga se olika insekterna.

  249,00 kr
 • 55,00 kr

  Klösrullen i wellpapp med kattmynta är perfekt aktiveringsleksak med många funktioner för din katt. Din katt får klösa samtidigt som den kan jaga den lilla bollen med bjällra som ligger inne i rullen. 3 små hål i ruller ger din katt möjlighet att försöka få tag på bollen. Kattmyntan gör den oemotståndlig!

  55,00 kr
 • 175,00 kr

  Kongs Active serie med den för katten oemotståndliga eight track. Eight track är en racerbana i form av en 8:a innehållane 2 st skramlande bollar för katten att jaga. och leka med.

  175,00 kr
 • 115,00 kr

  Fyll KONG Cat Nibble Bitz med foder och använd den som foderdispenser och mental stimulering för katten under måltiden. Leksaken tilltalar kattens naturliga jaktinstinkter och kan också fyllas med nordamerikansk kattmynta av högsta kvalitet, vilket katterna bara älskar, för att göra det extra attraktiv och lockande.

  115,00 kr
 • 92,00 kr

  Kong Cat Scratcher med lockande kattmynta ger din katt 2 berikningar i 1 och samma produkt.  2-i-1 klösbräda och tygleksak Söta tygfigurer gömmer sig i klösbrädan av korrugerad papp.  Tygleksaken kan tas ut ur klösbrädan Fyllda med nordamerikansk kattmynta för extra rolig lek.

  92,00 kr
 • 56,00 kr

  Kong Igelkotte med härlig lavendel en leksak som din katt älskar att leka med eller att krama! Den mjuka leksaken kan fyllas på med ny väldoftande & oemotståndlig lavender så att din katt alltid kan känna den härliga doften av lavender. 

  56,00 kr
 • 56,00 kr

  Kong Citrongräs groda är en perfekt och rolig leksak för din katt! Den härliga doften av citrongräs lockar till lek och genom doft och det mjuka, fluffiga tyget på grodan. Du kan lätt fylla på med nytt väldoftande citrongräs då doften försvunnit.

  56,00 kr
 • 75,00 kr

  Kong Scratch Apple är den nya leksaken för katter som kombinerar lek med nytta. Leksaken innehåller kattmynta så katten får leka samtidigt som den kan klösa och vässa klorna.

  75,00 kr
 • 209,00 kr

  KONG triangle play mat är en ihopfällbar katttunnel och lekplats för din katt. Den mångsidiga tunneln erbjuder mysigt gömställe samtidigt som den ger tillfälle för lek och bus. KONG leksaker främjar en hälsosam aktivering/motion av din katt samtidigt som den stimulerar katten sinnen till lek. Utgått rek. kattgömman

  209,00 kr
 • 71,00 kr

  KONG window teaser är en interaktiv kattleksak med fiskespö som kan fästas på fönster med en sugkopp. De fladdrande fjädrarna och sprakande ljudet götr att katten vill fånga bytet, och den är fylld med kattmynta för extra stimulans. Perfekt för både lek tillsammans med matte och husse och på egen hand för aktivering då din katt är ensam hemma.

  71,00 kr
 • 279,00 kr

  FroliCat  CHATTER är en automatisk leksak som innehåller en kvittrande kanariefågel som rör sig, vilket får katten att börja leka med stor entusiasm. Se hur din nyfikna katt förföljer CHATTER¨-leksaken och försöker fånga kanariefågeln när den överfaller fågeln gång på gång. Din katt kommer att ha roligt med CHATTER i evigheter!

  279,00 kr
 • 95,00 kr

  Pet Safe Fishbowl ger katter i alla åldrar en stimulerande och givande lekstund. Din katt kan se, lukta och röra godisarna eller fodret du placerat i Fishbowl. Katten måste använda tassen för att fiska upp godisarna ur aktivitetsleksaken.

  95,00 kr
 • 599,00 kr

  Frolicat Dart Duo är den perfekta kattleksaken då du har fler än en katt. Dart duo är en automatisk laserpekare som roterar med 2 st strålar så att dina katter kan leka samtidigt. Med de slumpmässiga mönstren blir dina katter aldrig uttråkade.

  599,00 kr
 • 499,00 kr

  Pet Safe FroliCat POUNCE är en roterande kurragömmaleksak för din katt. Marshal Maus rör sig oförutsägbar kring en rund yta och flyger fram, byter rikting, gömmer sig under föremål och rycker ibland fram och tillbaka för att stimulera kattens naturliga instinkt att jaga, förfölja och hoppa på sitt byte!

  499,00 kr
 • 299,00 kr

  Pet Safe Funboard är den perfekta aktivitetsleksaken för att få katten att få jobba för maten. Funboard är menad som en psykisk träning och mental utmaning som berikar kattens miljö.

  299,00 kr
 • 39,00 kr

  Pet Safe Funkitty Twist and treat är en aktiveringsleksak i hårt gummi. Katten måste snurra eller knuffa runt leksaken för att få ut godsaker. Godisar eller kattmaten ramlar ut genom en öppning på sidan. Öppningen kan vridas upp större för att göra det lättare att komma åt godiset eller mindre för att låta katten leka längre. Man skruvar lätt isär...

  39,00 kr
 • 75,00 kr

  SlimCat är bra för att aktivera den överviktiga katten! Fyll SlimCat med kattens torrfoder & låt katten jaga bollen, belöningen trillar ut genom de ställbara hålen. Särskilt innekatter behöver hållas aktiva för förhindra övervikt eller avvikande beteende. SlimCat foderboll härmar på ett lekfullt sätt den naturliga jakten på mat.

  75,00 kr
Visar 1 - 24 av 34 artiklar