Kosttillskott

Nyheter

Erbjudande

Om oss

Kosttillskott

Om du söker kosttillskott för en friskare & gladare katt så hittar du dem hos veterinärbutiken. Här finns produkter som lindrar artros, allergi, ideopatisk cystit samt som njurpåverkan. Vi säljer endast de bästa produkterna för din katt så som cosequin, seraquin, zylkéne, viacutan, megaderm och pronefra.

Kosttillskott Det finns 32 produkter.

per sida
Visar 1 - 24 av 32 artiklar
 • 95,00 kr
  2 Recension(er)

  Aptus Biorion är ett kosttillskott som ger frisk hud, päls och klor hos hund & katt. Biorion ger starka klor och förebygger klosprickor. Innehåller biotin och metionin som är viktiga för en frisk hud & päls. Kan ges som del i behandling av klosprickor, klokapselavlossning samt bidrar till att huden bibehåller sin balans.

  95,00 kr
 • 228,00 kr
  Rea!
  1 Recension(er)

  Glyco Flex III Mini är glukosamin och grönläppad mussla(GLM) i kombination för katt/hund, mjuka tuggbitar som är lätta att ge. GLM innehåller även den unika fettsyresammansättningen Lyprinol som har en antiinflammatiorisk effekt. Preparatet är bra för både rörelseapparaten men även för att främja en frisk hud.

  228,00 kr
 • 110,00 kr

  Multivitaminer till katt vid situationer då katten utsätts för stress vilket kräver ett högre näringstillskott så som dräktighet, digivning, till växande kattungar från 3 veckors ålder. Ges även till katter som ges hemlagad mat för att kosten skall innehålla tillräckligt med vitaminer & mineraler.

  110,00 kr
 • 169,00 kr

  CalmUROfel är ett kosttillskott för katter med ideopatisk cystit. Ideopatisk cystit kan vara smärtsamt för katten. Calmurofel innehåller ämnen som lindrar bekymmren. Tillståndet utlöses ofta av kronisk stress. Lugnande doftfermoner Feliway kan kombineras med framgång tillsammans med kosttillskottet. läs mer om stress & sjukdomar i vår artikel. Restad!

  169,00 kr
 • 139,00 kr
  1 Recension(er)

  Calo-pet är en välsmakande & energirik pasta till hund & katt. den innehåller omega-3 & omega-6. taurin, vitaminer & mineraler. Allt som ditt djur behöver vid nedsatt aptit eller vid sjukdom. Restnoterad Calo-pet kan användas till: Hundar & katter med dålig aptit stressade & nedsatta djur understödjande efter operation åldrande djur Högpresterande djur

  139,00 kr
 • 157,50 kr
  Rea!
  2 Recension(er)

  Canikur Pro är en välsmakande pasta för frisk mage & tarm hos hunden, katten & hästen. Kan användas i förebyggande syfte tex vid stressmoment eller samtidigt som antibiotika behanlding. Canikur pro kan gärna kombineras med Canikur tabletter som stabliserar upp en orolig mage- & tarm samt binder upp vid kraftigt vätskande diarréer.

  157,50 kr
 • 59,00 kr
  3 Recension(er)

  Gelatinkapslar med kycklingsmak framtagna för att förenkla medicinering av katter och små hundar. Kycklingsmaken & den glatta ytan på kapseln gör det lättare för katten att svälja läkemedel eller kosttillskott.

  59,00 kr
 • 169,00 kr
  3 Recension(er)

  Cosequin katt är ett kosttillskott för katt vid behandling av artros och cystit. Vid sjukdomar i lederna är det viktigt att tillföra katten ny näring till brosket och ledvätskan.  Tillskottet ger en gladare, rörligare katt, vilket är ett tecken på att katten får minskad smärta. Cosequin är marknadens ledande kosttillskott för katter med artros. 45...

  169,00 kr
 • 316,00 kr
  2 Recension(er)

  Cystease är kosttillskott för att lindra besvär vid urinvägsbekymmer hos katt (ideopatisk cystit). Cystease ges som komplement till annan behandling eller som förebyggande behandling. Innehåller N-Acetyl-D-glukosamin som täcker och ger en skyddande effekt på slemhinna i urinblåsan, så att mikroorganismer och kristaller hindras fästa och skada.

  316,00 kr
 • 148,00 kr
  4 Recension(er)

  Cystophan är ett nytt avancerat kosttillskott för katter med irriterad urinblåsa; ideopatisk cystit. Vid urineringsbekymmer hos katt är det många bekymmer som kan lindras av tillskott av glukosaminer och minskning av stress. Cystophan innehåller glukosaminer, hyaloronsyra & tryptofan som är en naturlig aminosyra som verkar lugnande på katten. Enkla...

  148,00 kr
 • 395,00 kr
  1 Recension(er)

  Denamarin är levertillskott för hundar och katter. Tillskottet har 2 aktiva ingridienser silybin & SAMe. Vid leverproblem minskar kroppens eget SAMe. Vetenskapliga studier visar att tillskott av SAMe snabbar på leverns återhämtning.Denamarin kan tas i förebyggande syfte & vid behandling av leversjukdom men även som komplement vid behandling av...

  395,00 kr
 • 104,00 kr
  1 Recension(er)

  Diarsanyl + ett dietfodertillskott som kan ges till hund, katt, häst och kalv i samband med mag- tarmstörningar samt diarré. 

  104,00 kr
 • 243,00 kr
  1 Recension(er)

  Enisyl-F är en välsmakande pasta med L-lycin som har bevisad positiv effekt på immunförsvaret. Enisyl har en skyddande effekt vid herpesinefketioner. Du kan ge pastan som förebyggande samt som stöd i behandlingen av kattsnuveinfektioner.

  243,00 kr
 • 80,00 kr
  2 Recension(er)

  Entero-Chronic kan ge inflammatoriska tarmsjukdomar (tex IBD) en bättre prognos. Entero-Chronic påverkar faktorerna som gör tarminflammationen kronisk. Låt inte kroniska tarmproblem förstöra din hund eller katts liv. Dospåsar med pulver som lätt kan blandas i mjukmat eller strös ovanpå maten. restad

  80,00 kr
 • 170,00 kr
  1 Recension(er)

  Fibrafos plus är en unik kombination av 7 fiberkällor, antioxidanten lykopen & essentiella fettsyror.  Den till hundens dagliga behov av vitaminer och mineraler. Tillskottet rekomenderas till alla hundar med näringsrelaterade problem med lös eller fast avföring eller med problem i analsäckarna. Det är även ett viktigt tillksott för hundar som äter mkt...

  170,00 kr
 • 175,00 kr
  Rea!
  1 Recension(er)

  Flexadin plus är ett nytt smakligt kosttillskott för din hund och katts leder. Flexadin innehåller unika näringsämnen som hjälper din djur att minska smärta och inflammation vid artros och ledbesvär.

  175,00 kr
 • 439,00 kr

  Hepacyl är ett kliniskt näringsmässigt stöd vid återhämtning av leverfunktionen hos hund och katt. Hepacyl innehåller en rad olika näringsämnen som är viktiga för att bidra till att målinriktat upprätthålla flera olika, viktiga funktioner i levermetabolismen, särskilt vid ökad belastning och återställande/återhämtning.

  439,00 kr
 • 155,00 kr
  1 Recension(er)

  Herpless L-lycin i form av smakliga mjuka tuggisar för ett bättre immunförsvar hos din katt. I studier har man sett att L-lycin höjer kattens immunförsvar, vilket kan skydda katten från att drabbas av herpesinfektioner. De smakliga tuggisarna är lätta att ge både till kattungar & vuxna katter. De kan ges som en godisbit eller så kan de blandas i maten.  

  155,00 kr
 • 284,00 kr
  3 Recension(er)

  iHarmoni är ett naturligt lugnande kosttillskott för hund och katt som hjälper ditt djur att hantera stressfulla situationer så som nyårssmällare, biltur, flytt till nytt hem och ny familj mm. innehåller 60 st strökapslar som kan ges hela eller lätt strös på maten.

  284,00 kr
 • 549,00 kr

  Impromune är ett kosttillskott för att höja immunförsvaret hos hund & katt. En patenterad sammansättning av ämnen som ger ett optimalt immunförsvar under perioder då djuret är infektionskänslig eller har immunosupression. Kan ges till djur som äter antiinflammatoriska mediciner, vid tumörsjukdomar, vid återkommande sjukdom

  549,00 kr
 • 204,00 kr
  2 Recension(er)

  Kostfibrer och probiotika som tillför tarmen gynnsamma bakterier och preplex (patenterad) prebiotika. Hjälper till att få en balans i mag-tarmkanalen hos hund men kan även användas till katt. Förebyggande behandling vid problem med analsäcksinflammation. Vi hänvisar till Pro-Fibre för Hund som är en uppdaterad produkt.

  204,00 kr
 • 204,00 kr
  6 Recension(er)

  Pro-Fibre för hundar i helt ny koncentration. 500g räcker lika länge om 800g! Kostfibrer och probiotika som tillför tarmen gynnsamma bakterier och preplex (patenterad) prebiotika. Hjälper till att få en balans i mag-tarmkanalen hos hund men kan även användas till katt. Förebyggande behandling vid problem med analsäcksinflammation.

  204,00 kr
 • 110,00 kr

  Pro-Kolin är ett välsmakande probiotikum och prebiotikum med kaolin och pektin vilket stärker, lugnar och skyddar tarmen vid diarré.

  110,00 kr
 • 199,00 kr

  Cobalaplex har utformats för att ge stöd till normala nivåer av kobalamin (vitamin B12) och folat (vitamin B9) hos hundar och katter, därigenom hjälpa dem att njuta av ett hälsosamt liv.Kobalamin B12 är en vattenlösligt vitamin som spelar en viktig roll i många fysiologiska processer inklusive ämnesomsättning t ex i cellerna, fettsyrorna,...

  199,00 kr
Visar 1 - 24 av 32 artiklar