Köp- och leveransvillkor

Allmänt

 

Vid beställning

När vi mottagit din beställning skickar vi dig snarast en bekräftelse per e-post med information om din order. Du kommer också att få meddelande från oss då din beställning packats och skickats iväg.

Betalning

Vi erbjuder tillsammans med Klarna våra kunder att betala med faktura, kort och direktbetalning (Swedbank, Nordea, SEB och Handelsbanken).

Vi tar inte ut någon fakturaavgift.

Frakt och leveranstid

Vi tillämpar enhetsfrakt39 kr.

Alla försändelser skickas med Posten, antingen som varubrev eller som Postpaket (MyPack). Vi har normalt sett en leveranstid på mellan 1-3 dagar.

Återköp

Som kund hos Veterinarbutiken.se har du rätt att ångra ett köp inom 14 dagar från den dag du tog emot varan. Kontakta oss alltid innan du returnerar varan!

För att returen ska godkännas måste den returnerade varan vara i väsentligen oförändrat skick. Varan ska förpackas i sin originalförpackning med tillhörande inneremballage och tillsammans med eventuella tillbehör. Returnera varan tillsammans med ert namn och ordernummer.

Du måste själv bekosta returporto. Spara ditt inlämningskvitto - tänk på att du ansvarar för returförsändelsen!

Outlösta paket

När en kund inte löser ut sitt paket kommer det efter en tid att returneras till oss på vår bekostnad. För att täcka våra extrakostnader i samband med detta debiterar vi 250 kr för ett icke utlöst paket. Om detta skulle inträffa så försöker vi naturligtvis alltid först att hitta en lösning som fungerar för båda parter.

Fakta- och prisuppgifter lämnas med reservation för skrivfel och leverantörers prishöjningar. Samtliga priser är inklusive moms.