Godis

Nyheter

Erbjudande

Om oss

Godis

Godis kan du ge kaninen som belöning eller som tillskott till kaniner som har ett större näringsbehov. Små läckra godisar från Oxbow lockar till berikning och du kan gömma dem i höet i buren för att öka din kanins aktivering. Det är viktigt att du inte ger din kanin för många godisar så de blir överviktiga. Kaniner som har en ökad energiomsättni...

Godis kan du ge kaninen som belöning eller som tillskott till kaniner som har ett större näringsbehov. Små läckra godisar från Oxbow lockar till berikning och du kan gömma dem i höet i buren för att öka din kanins aktivering. Det är viktigt att du inte ger din kanin för många godisar så de blir överviktiga. Kaniner som har en ökad energiomsättning tex kaniner som vistas mycket lösa utomhus kan du ger fler godis.

Mer

Godis Det finns 7 produkter.

Visar 1 - 7 av 7 artiklar
 • 65,00 kr

  Rolig aktiveringsboll med ställbar öppning för godis till kanin och andra gangare. Passar perfekt till färska eller torkade grönsaker eller frukt. Stimulerar din kanins nyfikenhet och den får utlopp för det naturliga sökande efter mat. Bollen är i gult med söta morötter.

  65,00 kr
 • 20,00 kr

  Wheely Corny´s nyttiga majsstenar ger ditt lilla djur både berikning samtidigt som lek. 2 förapckning med hållare.

  20,00 kr
 • 89,00 kr
  2 Recension(er)

  Oxbow strawberry treats är oemotståndliga för kaninen! Till skilland från många andra godis för kaniner som kan innehålla tillsatt socker, så består det av endast 100 %naturliga jordgubbar som har skördats & frystorkats då de är som mest mogna för att ge den bästa smaken.  Jordgubbar är en naturlig källa av c vitamin och antioxidanter. Använd godiset...

  89,00 kr
 • 80,00 kr
  1 Recension(er)

  Oxbow Simple Rewards Veggie treats är ungsbackade läckra grönskaks kex formade som söta små hjärtan. Nu finns det äntligen ett godis för de små smådjuren som även är bra för deras hälsa! Godisarna innehåller inga artificiella färgämnen eller sötningsmedel. Istället är rosmarin en av de naturliga koncerveringsmedlen i godisarna.

  80,00 kr
 • 29,00 kr

  Selective Naturals är ett märke med naturligt god mat & godisar för kaniner och andra smådjur. Tuggpinnarna är fyllda med olika naturliga ingredienser med smak av ärtor och mynta. Pinnarna är perfekt för handmatning för att du skall kunna interagera med din kanin. Godisarna passar även marsvin, chinhillor.

  29,00 kr
 • 29,00 kr

  Läckra, krispia godsaker med körsbär och aprikos för kaniner och andra gnagare. Ge 1-2 godbitar åt gången beroende på djurets storlek. Kan med fördel gömmas på olika ställen i djurets bur för att uppmuntra det naturliga sökande efter föda och uppmuntra aktivering. Russel Rabbit Fruities är också lämpliga för marsvin, chinchillor, hamstrar, gerbiler, möss...

  29,00 kr
 • 29,00 kr

  Läckra, krispiga godbitar med morot för kaniner och andra gnagare. Ge 1-2 godbitar åt gången beroende på djurets storlek. Kan med fördel gömmas på olika ställen i djurets bur för att uppmuntra det naturliga sökande efter föda och uppmuntra aktivering. Russel Rabbit Crunchers är också lämpliga för marsvin, chinchillor, hamstrar, gerbiler, möss och råttor.

  29,00 kr
Visar 1 - 7 av 7 artiklar