Hundgodis

Nyheter

Erbjudande

Om oss

Hundgodis
Hos oss hittar du godsaker för hund i form av nyttiga hund godisar i Healthy treats och vegetariska hundgodisar i form av igelkottar. Du hittar även belöning för hundar som är allergiska. Är din hund foderallergisk passar godiset Hypoallergenic treats med rikligt innehåll av essentiella fettsyror som lugnar en känslig hud.

Hundgodis Det finns 37 produkter.

per sida
Visar 1 - 24 av 37 artiklar
 • 14,00 kr

  PetNation Reindeer Twister är läckrert tuggben av Ren - benet har en för hunden härlig doft av rökt ren. PetNation tugg med smaker från fjällvärlden och de norrländska skogarna är en spännande tuggserie som attraherar hunden. Benet är tillverkade av råhud som håller länge. Stärker både tänder och tandkött. Benen brukar även fungera för hundar med...

  14,00 kr
 • 73,00 kr

  Påfyllbara godsaker för Busy Buddy leksakerna Bouncy Bone, Bristle Bone, Jack Rawhide samt Nobbly Nubbly Påfyllningsgodsakerna av naturlig råhud finns i 16-pack. Storlek C passar Bristle Bone L, Bouncy Bone ML

  73,00 kr
 • 29,00 kr

  BUSTER Dental Sticks är vegetabiliska tuggben som är lättsmälta och har tillsats A- och D-vitaminer. Den speciella formen och texturen på BUSTER Dental Sticks kan bidra till att rensa hundens tänder mekaniskt.

  29,00 kr
 • 29,00 kr

  BUSTER Training Treats med kyckling är perfekt som en snabb belöning i exempelvis träningssituationer. De köttbensformade godbitarna kommer i munsbitar som passar de flesta hundraser. Godbitarna kan även lätt brytas i mindre bitar för att ges till små hundar. Perfekt att ha med på hundkursen eller ut på promenaden.

  29,00 kr
 • 69,00 kr

  Påfyllbara godsaker för Busy Buddy leksakerna Bouncy Bone, Bristle Bone, Jack Rawhide samt Nobbly Nubbly Påfyllningsgodsakerna av naturlig råhud finns i 16-pack. Passar Bristle Bone i storleken small och medium.

  69,00 kr
 • 95,00 kr

  Busy Buddy Bristle BoneTuggleksak med delar i nylon och gummi som ger en stimulerande och hållbar tuggyta för hunden. Godisringarna gör att hunden belönas medan den tuggar och motiverar till långa tuggstunder. Med strån i nylon som agerar som en tandborste. Godisringar av råhud medföljer samt kan köpas i refill. Kan diskas i diskmaskin.

  95,00 kr
 • 49,00 kr
  1 Recension(er)

  Påfyllbara godsaker för Busy Buddy leksakerna Bouncy Bone, Bristle Bone, Jack Rawhide samt Nobbly Nubbly Påfyllningsgodsakerna av naturlig råhud finns i 16-pack. Storlek A passar Bristle Bone XS, Bouncy Bone S, Jack Rawhide S, Nobbly Nubbly XS

  49,00 kr
 • 40,00 kr

  Emmzo torkade hjortpinnar innehåller 100% hjortkött från Sverige. Perfekta godiset för foderallergiska hundar.Restnoterad.

  40,00 kr
 • 129,00 kr
  2 Recension(er)

  Farm foods kluvna hjorthorn är läckra tuggben för din hund. Tuggbenen är 100% helt naturligt och är en skonsam, hållbar & miljövänlig produkt för din hund. Benen är kalcium- och mineralrika, med en attraherande doft för hunden. Benenär hårda och långvariga med bra tuggmotstånd och bra hållbarhet. Allergivänlig och glutenfri.

  129,00 kr
 • 88,00 kr
  1 Recension(er)

   Farm foods naturliga 100% torkat kött, i små läckra bitar lagom för belöning till din hund. Bitarna av oxhjärta har en naturlig doft och smak.Godiset är fritt från gluten, färgämnen, aromatiska ämnen, konstgjorda smakämnen, kemiska antioxidanter samt konserveringsmedel.Passar perfekt när du tränar din hund och för hundar i alla storlekar.

  88,00 kr
 • 29,00 kr

  Forur Friends Lamb chip är perfekta belöningsgodis för din hund.  Godisarna består av läckert lamm & ankkött. De platta godisarna kan även delas till mindre bitar.

  29,00 kr
 • 54,00 kr
  2 Recension(er)

  Hundgodis av hög kvalitet med mycket hög andel köttinnehåll. Tillverkaren har slutat göra godiset.

  54,00 kr
 • 55,00 kr
  5 Recension(er)

  Hill's Prescription Diet Canine Hypoallergenic Treats är små smaskiga & nyttiga godsaker för din hund som har känslig mage eller foderallergi. Restnoterad från tillverkaren. rekomendation Specific hypoallergenic treats

  55,00 kr
 • 49,00 kr
  Rea!
  1 Recension(er)

  Hill's Prescription Diet Canine Metabolic Treats är små smaskiga & nyttiga godsaker för din hund. Godisarna främjar viktnedgång eller bibehållande av vikten hos vuxna hundar.

  49,00 kr
 • 55,00 kr
  2 Recension(er)

  Hill´s Ideal Balance Canine oven baked treats chicken & apels är Välsmakande godbitar som hundar älskar.Tilverkat av tillverkad av finaste naturliga ingredienserna och färsk kyckling är ingrediens nr. 1.Innehåller inte majs, vete eller soja. Restad

  55,00 kr
 • 49,00 kr

  Välsmakande naturliga godbitar som hundar älskar.Tilverkat av tillverkad av finaste naturliga ingredienserna och färsk kyckling är ingrediens nr. 1.Innehåller inte majs, vete eller soja.Restad!

  49,00 kr
 • 42,00 kr

  OssoBello är läckra tuggben i majs med biffsmak. Passar prefekt för alla mellanstora och större hundar. Är även ett tuggben som kan ges till den större valpen som har ett större tuggbehov. Då Ossobello är ett vegetariskt tuggben så fungerar det även fint för de flesta foderallergiska hundar. Har utgått.

  42,00 kr
 • 83,00 kr
  2 Recension(er)

  PetNation Reindeer Twister är läckra tuggben av Ren - benen har en för hunden härlig doft av rökt ren.PetNation tugg med smaker från fjällvärlden och de norrländska skogarna är en spännande tuggserie som attraherar hunden. Tuggen är tillverkade av råhud som håller länge. Stärker både tänder och tandkött. Benen brukar även fungera för hundar med...

  83,00 kr
 • 23,00 kr

  PetNation tuggring för berikning och belöning av din mindre och mellanstora hund. Norrsken är det naturella alternativet som är doftfritt.PetNation tugg med smaker från fjällvärlden och de norrländska skogarna är en spännande tuggserie som attraherar hunden. Tuggen är tillverkade av råhud som håller länge.

  23,00 kr
 • 55,00 kr

  PetNation Reindeer Twister är läckra tuggben av Ren - benen har en för hunden härlig doft av rökt ren. PetNation tugg med smaker från fjällvärlden och de norrländska skogarna är en spännande tuggserie som attraherar hunden. Tuggen är tillverkade av råhud som håller länge. Stärker både tänder och tandkött. Benen brukar även fungera för hundar med...

  55,00 kr
 • 39,00 kr

  Planet pet Tuna bites fiskgodis är ett proteinrikt läcket godis med tonfisk & kycklingkött, perfekt för alla tillfällen!

  39,00 kr
 • 47,00 kr
  Rea!

  Purinas kyckling & ris kex är läckra kex med bland annat kyckling och ris som hunden har svårt att motstå. Purinas kex främjar en god munhälsa och med utvalda proteiner och kolhydrater stödjer de en balanserad mag-tarmkanal.

  47,00 kr
 • 47,00 kr

  Purina Pro Plan Biscuits light är läckra tugg-kex som inte ger din hund extra kilon. Passar perfekt för hunden som lätt går upp i vikt eller för den kastrerade hunden. 

  47,00 kr
 • 47,00 kr
  Rea!

  Purinas lamm & ris kex är läckra kex med bland annat lamm och ris som hunden har svårt att motstå. Purinas kex främjar en god munhälsa och med utvalda proteiner och kolhydrater stödjer de en balanserad mag-tarmkanal.

  47,00 kr
Visar 1 - 24 av 37 artiklar