Veterinärbutiken har nöjda kunder

Vi är mycket glada för all den positiva feedback vi får från våra nöjda kunder. Det är jätteroligt att läsa! Här presenterar vi ett urval av de kommentarer vi fått från kunder.

Hej! Jag vill bara tacka för utmärkt service! jag beställde i fredags och nu paketet finns att hämta ut! Dessutom fick jag samtal angående beställda varor med mycket bra rådgivning. Tack! Önskar er allt bästa!

- Emilia, Uppsala

Hej! Tack så mycket för ett snabbt och bra svar och tack för alla fantastiskt bra råd jag fick när jag ringde tidigare. Jag har nu lämnat in urinprov för analys på klinik. Ha det bra!

- Niklas, Stockholm

Tusen tack snälla Anna-Karin! Det var det faktum att Hepacyl även påverkar gallan positivt. Blev även ordinerad Ursofalk. Funderar på att ge liten dos av MSM också då det bl.a. sägs ha en utrensande och allmänt stärkande effekt. Nu ska jag göra mitt bästa så att min lilla vovve blir frisk.

- Mia & Nitzi

Hej, packade upp resten av all mat som kom med leveransen nu idag och såg att vi fått extra mat pga av att det andra var försenat.. TUSEN TACK!! :) Blev verkligen jätteglad för det! :) Dom har precis upptäckt ytterligare en favorit, och det var Specific Senior maten.. så den får vi beställa fler gånger också! :)

- Jeanette, Bro

Hej, Tack för den fina presenten jag hittade i paketet :) Hälsningar // Madeleine

- Madeleine, Förslöv

Hej, vill bara tacka för utmärkt service då vi fick en provkarta CystoPro skickad till vår semesteradress när ordinarie leverans till hemadress inte hann fram innan semestern. Vår hunds besvär försvann vilket vi är mycket glada för. Tack igen!

- Helena

Tack så mycket för den snabba och utförliga supporten! VeterinarButiken.se får man lägga till i favoriterna!

- Nicholas

Tusen tack. Fick maten och smakproven redan idag. Jag vill gärna berömma dig/er för den fantastiska servicen ni har. Jag är väldigt tacksam.

- Katalin