Häst

Nyheter

Erbjudande

Om oss

Häst
I vår butik hittar du många veterinärprodukter som förebygger & behandlar skador & sjukdomar hos häst. Vi har lindring för artros och förslitningar i hästens leder så som Equitop gonex och Cosequin ASU. För hästar med allergi & hudinfektioner hittar du medicinska schampon och klådstillande geler som tex MalAcetic schampo, klorhexidinschampo oc...
I vår butik hittar du många veterinärprodukter som förebygger & behandlar skador & sjukdomar hos häst. Vi har lindring för artros och förslitningar i hästens leder så som Equitop gonex och Cosequin ASU. För hästar med allergi & hudinfektioner hittar du medicinska schampon och klådstillande geler som tex MalAcetic schampo, klorhexidinschampo och Viatop. För hästar med mag-tarmproblem har vi pro-biotika, Cani-kur, Diarsanyl, Equitop Pronutrin som även förebygger stressmagar och kan vara en del i behandling av magsår hos häst. Nu hittar du även säkra myggmedel och fästingmedel för häst i produkten Centaura.
Mer

Häst Det finns 9 produkter.

Underkategorier

 • Hud och pälsvård
  Medicinska schampo kan lindra & behandla hudinfektioner och klåda hos häst. Allergi schampo lindrar och är en del i behandlingen av allergi hos häst. Schampo för häst så som duxo lindra, Malacetic, Dermalley oatmeal. Vi har även klådstillande geler så som Viatop & lindra gel spray. Vi erbjuder även centaura, den enda godkända insektsspray för ryttare och häst.
 • Rörelseapparaten och...
  Här hittar du produkter som rekommenderas av veterinärer för att förhindra hälta & artros hos häst. Du kan köpa glukosaminer för häst av högsta kvalitet så som Equitop Gonex & cosequin ASU.
 • Mage & tarm
  Här hittar du friskvårdsprodukter för en balanserad mag-tamflora. Du kan bla. hitta produkter som veterinärer rekommenderar för att förebygga magsår hos häst så som Equitop Pronutrin.
 • Övrigt & tillbehör
 • Stress och harmoni
 • Godis

  Godis till din häst

Visar 1 - 9 av 9 artiklar
 • 889,00 kr
  2 Recension(er)

  Hjälper hästar med mag-tarmbekymmer. Förebygger stressrelaterade mag-tarmproblem. Samt kan användas som en del i behandlingen av magsår. ingen karens.

  889,00 kr
 • 555,00 kr
  2 Recension(er)

  Equitop Gonex är ett välsmakande fodertillskott till häst som innehåller näringsämnen som är viktiga för ledernas funktion. Equitop Gonex innehåller extrakt av grönläppad mussla, som innehåller rikligt med glukosaminoglykaner (GAG), fleromättade fettsyror. 

  555,00 kr
 • 665,00 kr
  1 Recension(er)

  Equitop Myoplast är ett välsmakande granulat som understöttar hästens muskulatur. Det är utvunnet av alger och innehåller 18 olika amonosyror i en unik sammansättning. 

  665,00 kr
 • 675,00 kr
  2 Recension(er)

  Equitop Pronutrin understödjer den normala funktionen i magsäckens slemhinna och hjälper till att skydda slemhinnan mot magsyran & magsår. Equitop Pronutrin används som komplement tillsammans med läkemedel vid magsårsbehandling.

  675,00 kr
 • 529,00 kr
  Rea!
  1 Recension(er)

  Furminator Giant Short Hair är patenterad & speciellt utformad för att borsta den mycket stora hunden med päls. Passar hundar över 42 kilo. Hjälp din hund att sluta fälla! Är även perfekt för hästar som behöver hjälp vid våren att få bort sin tjocka vinterpäls.

  529,00 kr
 • 419,00 kr
  2 Recension(er)

  Gut balancer för häst är en gräsmjöl formula innehållande probiotika, jäst och enzymer för att befrämja en normal och effektiv matsmältningsfunktion. Probiotikum för häst med känslig mage.

  419,00 kr
 • 145,00 kr

  Hipposan är en mjukgörande och skyddande salva för hästar för behandling och lindring vid bekymmer i karleder och övrig hud.

  145,00 kr
 • 75,00 kr

  Radital Liniment är det mest välkända linimentet som använts inom elitidrotten, hästsporten och av msaaörer i över 50 år. Radital har en välgörande kylande effekt som använd både som stöd i träningen och som behandling vid ansträngning av muskler.

  75,00 kr
 • 729,00 kr

  Zylkene för häst är ett naturligt lugnande kosttillskott som kan hjälpa hästen då den ställs inför olika stressande situationer. Restnoterad

  729,00 kr
Visar 1 - 9 av 9 artiklar