Leksaker

Nyheter

Erbjudande

Om oss

Leksaker

Alla katter behöver få leka för att må bra. För att minska stress och stressrelaterade sjukdomar, så är aktivering en viktig del i miljöförändringarna i kattens hemmiljö. Vi har aktiveringsbollar för katt samt Nina Ottosson Catpyramid. Med kattmynta spray kan man spraya på leksaker och klösträd för att göra dem oemotståndliga för katten.

Leksaker Det finns 60 produkter.

per sida
Visar 1 - 24 av 60 artiklar
 • 59,00 kr
  2 Recension(er)

  Unik aktiveringsleksak med ställbart hål, som gör att du kan reglera svårighetsgraden för din katt eller miniatyr- hund. 7 cm diameter. Katten leker och rullar bollen för att komma åt godisbitarna, vilket stimulerar kattens naturliga beteende; att söka efter mat.

  59,00 kr
 • 95,00 kr
  1 Recension(er)

  lite Burster Aktivitetsmatta "näckros" kan stimulera och aktivera din hund och katts olika sinnen. Gömm godisar eller andra "uppgifter" som du låter ditt djur hitta. Näckrosen är utformad så att du kan börja på en enkel nivå och sedan gömma godsakerna på klurigare vis.

  95,00 kr
 • 118,00 kr
  Rea!

  Buster Mini Cube är en rolig aktiveringsleksak för din hund och den stora katten. Stoppa in små godbitar och låt hunden och katten putta på kuben för att få ut godisarna. Kuben säljs i varierande färger.

  118,00 kr
 • 55,00 kr
  1 Recension(er)

  Cat Nip Shaker är 100 % ren amerikansk kattmynta av bästa kvalitén i form av ett saltkar. Du strör kattmynta på de leksaker, föremål som du vill att katten skall leka med eller älska.

  55,00 kr
 • 279,00 kr

  FroliCat BOLT är en automatisk laserpekare som ger din katt flera timmars rolig lek. Ställ bara BOLT™ på en plan yta, slå på den och se ditt husdjur jaga laserstrålen. Lek är en viktig del i din katts miljöberikning! Prova Bolt & ha roligt tillsammans med din katt!

  279,00 kr
 • 355,00 kr

  FroliCat CHEESE är den perfekta aktiveringsleksaken! Katten leker tittutlek med två möss som hoppar ut från en schweizisk ostbit. Din katt kommer att älska jakten. För att få lekstunder med överraskningsmoment kan du använda läget "Lek när katten är ensam" för att hålla katten igång under hela dagen!

  355,00 kr
 • 429,00 kr

  FroliCat FLIK är en automatisk kattleksak som kastar ut ett snöre för att locka din katt till entusiastisk lek. Flik är leksaken som lockar från din katts jaktbeteende som är viktigt att tillgodose för att katten skall må bra.

  429,00 kr
 • 249,00 kr

  FroliCat Rolorat är en batteridriven kattleksak med viftande svans och ljud. Leksaken uppmuntrar katten att jaga och leka. Leksaken har formen av en råtta med röda ögon och lång svans som viftar oregelbundet och lockar din katt till lek.   

  249,00 kr
 • 95,00 kr

  Doorway Dangli är utformad för att hänga säkert från dörrkarmen på en innerdörr. Dess mjuka gummi kommer inte skada dörren eller göra en massa oväsen när din katt leker. Fyll den med godis eller torrfoder, när katten försöker fånga den fluffiga kaninsvansen ramlar godiset/fodret slumpmässigt ut.                    

  95,00 kr
 • 86,00 kr
  2 Recension(er)

  Funkitty Egg-cersize är en aktiveringsleksak där du gömmer mat eller godis och din katt får använda sin list för att få ut godbitarna från ägget. Ägget har flera olika öppningar som godbitarna faller ut ur slumpvis. 

  86,00 kr
 • 60,00 kr

  Supersöt björn som du fyller med kattmynta. Lockar din katt till lek! Med leksaken följer 3 st redan preparerade kattmynta påsar av bästa nordamerikansk kattmynta.

  60,00 kr
 • 14,00 kr

  En rolig kattleksak som aktiverar och motionerar din katt. Den färgglada bollen är mjuk och skonsamm för tänderna och lockar din katt till lek. 3,5 cm i diameter. Kommer i varierande färger så som grön-gulrandig, regnbågsfärgad etc.

  14,00 kr
 • 9,00 kr

  Kattboll med bjällra i plast i varierande färger. Stimulerar din katt till rolig jaktlek. Passar bra för alla katter och åldrar. Bollen stimulerar även till lek för katter som inte ser bra eller som är blinda. Variera kattens leksaker, då den behöver upptäcka och känna sig stimulerad. Välj ut 4-5 leksaker varje vecka och byt till nya veckan efter.

  9,00 kr
 • 12,00 kr

  Rolig leksak i skiftande färglada färger som lockar din katt till lek. Leksaken kommer i blandande färger som boll eller rulle med pinglande bjällra.

  12,00 kr
 • 59,00 kr
  1 Recension(er)

  100% naturlig kattmynta i sprayform. Spraya kattmynta på leksaker så blir din katt lekfull. Kan även sprayas på klösträd för att få katten att klösa här istället för på oönskade ställen.

  59,00 kr
 • 39,00 kr

  Sött kattspö med med pingla och olika leksaker. Böjligt spö med gummiband i snöret vilket stimulerar mer till lek. För aktivering och lek med din katt. Även bra för den lite blygare katten då du kan komma lite närmare för att locka den till lek. 30 cm spö och ca 60 cm snöre. Kommer i oilka färger och leksaker.

  39,00 kr
 • 39,00 kr

  Lek och aktivera din katt med det lilla roliga kattspöet med tygmus och lång fjädersvans i gummibandstråd. Pinglan på gummibandstråden lockar även till lek då flera av katten sinnen stimuleras. Tips spraya musen med kattmynta för att trigga mer lek.

  39,00 kr
 • 35,00 kr
  Rea!
  1 Recension(er)

  Klicker i olika färger som är ergonomisk att hålla i. Klickern har ett skönt klickande ljud som passar både hund och katt.  Tips! Köp klicker tillsammans med boken av världsberömda hundpsykologen anders Hallgren "klickerträning"

  35,00 kr
 • 36,00 kr

  Kong JUL Scrattles är den perfekta julklappen till din katt! De är oemotståndlingt söta & för katten lockande figurer att busa med. De gulliga figurerna är tillverkade i mjukt material, i olika strukturer som lockar till lek genom att stimulera alla kattens sinnen.

  36,00 kr
 • 175,00 kr

  Kongs Active serie med den för katten oemotståndliga eight track. Eight track är en racerbana i form av en 8:a innehållane 2 st skramlande bollar för katten att jaga. och leka med.

  175,00 kr
 • 59,00 kr

  Kong Batabaout är en rolig aktivitets leksak som lockar till lek. Bollen har en tygd i sig så den tippar inte över då katten leker med de roliga fjädrarna och den prasslinga blomman om och om igen. Kattmyntan gör leken extra rolig. Leksaken är perfekt då den stimulerar nästan kattens alla sinnen och lockar på så sätt till lek.

  59,00 kr
 • 87,00 kr

  KONG Bat-a-Bout aktiverar katten mentalt och fysisk. De oväntade rörelserna och ”musiken” tilltalar kattens naturliga jaktinstinkter. KONG Bat-a-Bout är fylld med nordamerikansk kattmynta av högsta kvalitet som katterna bara älskar. Perfekt aktivering av din katt!

  87,00 kr
 • 59,00 kr

  Kong Enchanted Characters är söta och mjuka gosedjur i härliga färger till katten. Det mjuka materialet stimulerar katten till att krama, klösa och angripa sitt "byte". Kattleksaken är fylld med nordamerikansk kattmynta av hög kvalitet som katterna bara älskar. kommer i varierande figurer om sjöhäst, svärdfisk och enhörning.

  59,00 kr
 • 33,00 kr

  Den låna svansen på KONG Wild Tails stimulerar katten till att angripa sitt "byte". Mjuk, interaktiv leksak till katten - perfekt till julen.

  33,00 kr
Visar 1 - 24 av 60 artiklar