Utrustning

Nyheter

Erbjudande

Om oss

Utrustning
Här hittar du lite smått och gott för din katt, så som fästingplockare o´tom, cat cor (plastkulor för urinprovstagning), pillergivare och tuffa katt scarfer.

Utrustning Det finns 7 produkter.

Underkategorier

Visar 1 - 7 av 7 artiklar
 • 59,00 kr
  3 Recension(er)

  Gelatinkapslar med kycklingsmak framtagna för att förenkla medicinering av katter och små hundar. Kycklingsmaken & den glatta ytan på kapseln gör det lättare för katten att svälja läkemedel eller kosttillskott.

  59,00 kr
 • 59,00 kr

  Catrine  innehåller plastkulor för urinprovstagning hos katt. Urinprov är bra för att kontrollera behandlingsresultatet vid urinstens behandling. Urinprov kan även säga mycket om din katts njurstatus. Tvätta kisslådan noga och lägg i plastkulorna. Efter att katten har kissat samlar du lätt upp urinen med medföljdande pippett.

  59,00 kr
 • 165,00 kr
  1 Recension(er)

  Första hjälpen väska för din hund eller katt bör finnas i varje hem. Den lilla smidiga väskan innehåller bla. kompresser, bomullsbandage, digital termometer, termometerskydd, vetrap- självhäftande binda, koksalt för sårtvätt, engångshandskar, 10 ml spruta för vätskeersättning.  Det finns även rum för att stoppa i de förnödenheter som du & ditt djur...

  165,00 kr
 • 68,00 kr 80,00 kr -15%
  Rea!
  2 Recension(er)

  Orginalet O´TOM fästningplockare ger lätt men säker borttagning av fästingar. 2 storlekar för att kunna ha möjlighet att plocka både larver (små) samt de vuxna fästingarna på hunden och katten. Lätt att använda och hindrar att fästingkroppen inte pressas samman vilket sprider smittan in i djuret.

  68,00 kr 80,00 kr -15%
 • 159,00 kr

  PAWZ skyddande gummiskor i 100% biologiskt nedbrytbara sockar. Sockarna är lätta att sätta på och ta av. Finns i olika storlekar & färger (läs under mer information) 12 st återanvändbara sockar i varje förpackning.

  159,00 kr
 • 989,00 kr
  1 Recension(er)

  Staywell är en chipstyrd kattlucka för att öka tryggheten & valmöjligheten för din katt. Kattluckan släpper bara in katter som har ID chip som är programerat in i luckan. Alla katter kan gå ut, men bara katter med länkat mikrochip kan komma in igen. Kan programmeras för upp till 40 katter. upp till 1 veckas leveranstid

  989,00 kr
 • 79,00 kr

  Virkon S är ett patenterat biologiskt nebrytbart desinfektionsmedel som används inom veterinärmedicinen för att anvdöda virus, bakterier, svampar och sporer. Virkon är effektiv mot alla kända virus som drabbar djur. Den är även verksam mot mykoplasma bakterier, svamp och sporer. Du kan använda virkon i stall, i transport, i burar, på ytor.

  79,00 kr
Visar 1 - 7 av 7 artiklar