Immunförsvar

Nyheter

Erbjudande

Om oss

Immunförsvar

Hos oss hittar du flera produkter för att förbättra immunförsvaret hos din katt. F-Enisyl samt Herpless med L-lysin höjer immunförsvaret hos katten och är en del i behandlingen vid kattsnuva. Du kan även använda dessa tillskotten för att förhindra att katten får en kattherpesinfektion som bryter ut. Kattherpes smittas ofta kattungen av som liten...

Hos oss hittar du flera produkter för att förbättra immunförsvaret hos din katt. F-Enisyl samt Herpless med L-lysin höjer immunförsvaret hos katten och är en del i behandlingen vid kattsnuva. Du kan även använda dessa tillskotten för att förhindra att katten får en kattherpesinfektion som bryter ut. Kattherpes smittas ofta kattungen av som liten och sedan ligger den vilande i kroppen och kan ge sjukdom då katten utsätts för stress som tex en flytt eller en dräktighet. man kan då ge katter tillskotten i förebyggande syfte. ImProimmun är ett kosttillskott som höjer immunförsvaret hos katter vid tex kortisonbehandling, vid systemiska sjukdomar, vid tumörsjukdomar.

Mer

Immunförsvar Det finns 4 produkter.

Visar 1 - 4 av 4 artiklar
 • 243,00 kr
  1 Recension(er)

  Enisyl-F är en välsmakande pasta med L-lycin som har bevisad positiv effekt på immunförsvaret. Enisyl har en skyddande effekt vid herpesinefketioner. Du kan ge pastan som förebyggande samt som stöd i behandlingen av kattsnuveinfektioner.

  243,00 kr
 • 155,00 kr
  1 Recension(er)

  Herpless L-lycin i form av smakliga mjuka tuggisar för ett bättre immunförsvar hos din katt. I studier har man sett att L-lycin höjer kattens immunförsvar, vilket kan skydda katten från att drabbas av herpesinfektioner. De smakliga tuggisarna är lätta att ge både till kattungar & vuxna katter. De kan ges som en godisbit eller så kan de blandas i maten.  

  155,00 kr
 • 549,00 kr

  Impromune är ett kosttillskott för att höja immunförsvaret hos hund & katt. En patenterad sammansättning av ämnen som ger ett optimalt immunförsvar under perioder då djuret är infektionskänslig eller har immunosupression. Kan ges till djur som äter antiinflammatoriska mediciner, vid tumörsjukdomar, vid återkommande sjukdom

  549,00 kr
 • 199,00 kr

  ProViable DC strökapslar är en hög kvalitetsprodukt för att främja sund maghälsa för hund & katt. En kapsel Proviable DC innehåller hela 5 miljarder livskraftiga, nyttiga, probiotiska mickroorganismer, vilket hjälper att stödja en balans i mage och tarm. Tillsatt prebiotika gör att de "snälla" bakterierna i magen tillväxer. 

  199,00 kr
Visar 1 - 4 av 4 artiklar