Hundfoder

Nyheter

Erbjudande

Om oss

Hundfoder
Hundfoder av högsta kvalitet som veterinärer rekommenderar. Ett välbalanserat foder är grunden för ett hälsosamt liv. Här hittar du friskfoder men även veterinärmedicinska dieter då din hund drabbats av sjukdom, så hittar du njurfoder, bantningsfoder, artrosfoder och allergifoder mm. Vi har många fodersorter från Specific, Hill´s och Royal Canin.

Hundfoder Det finns 1 produkt.

Underkategorier

 • Veterinärfoder

  Veterinärfoder för hund för att ge djurägare de besäta möjligheterna att behandla och förebygga olika sjukdomar. Vi säljer veterinärfoder från Hills, Royal Canin, Specific och Virbac.

 • Friskfoder

  Friskfoder för hund. Vi har valpfoder, samt foder för vuxna och äldre hundar. Om din hund är kastrerad har vi kastreringsfoder för att förebygga övervikt samt urinsten hos din hund.

 • Rasfoder

  Rasfoder för hund av högsta kvalitet. Här hittar du bland annat labdradofoder, schäferfoder samt foder för små hundar så som chihuahua.

Visar 1 - 1 av 1 artikel
 • 205,00 kr
  1 Recension(er)

  Virbac HPM High Protein Meal Senior small dog är ett unikt hundfoder för den äldre hunden med höga halter protein och låga halter kolhydrater. Kvalitén på proteinerna är hög och har ffa animaliskt ursprung. Fodret är mycket smakligt och hjälper till att utveckla, bibehålla muskler, idealvikt och ett gott immunförsvar. Kan ta någon extra dag i leverans.

  205,00 kr
Visar 1 - 1 av 1 artikel