Diagnostiska prover

Nyheter

Erbjudande

Om oss

Diagnostiska prover
Vi hjälper dig att kontrollera ditt djurs hälsostatus & erbjuder dig behandlingskontroll. Vi säljer tester för kontroll av inälvsparasiter samt njurprover.

Diagnostiska prover Det finns 5 produkter.

Visar 1 - 5 av 5 artiklar
 • 159,00 kr
  1 Recension(er)

  Kit 4 Cat är 3 st urinprovtagningskit för katt. Istället för att fylla kattlådan med den vanliga kattsanden så använder du Kit4cat´s mycket verklighetstrogna kattsand. Kit4Cat gör urinprovstagningen enkel i hemmet, då den känns, ser ut som och luktar som vanlig kattsand.

  159,00 kr
 • 199,00 kr
  1 Recension(er)

  Kolla betet är en kontroll av dina hästars bete. Den stora blodmasken som är hästens farligaste parasit kan du hitta i förra årets avföring & eventuellt sätta in åtgärder innan betessläpp. Testet innehåller 5 st påsar för samlingsprover från 5 hästar som ni skickar i väg i det färdigfrankerade brevet till Laboratoriet för analys. Efter max 2 veckor...

  199,00 kr
 • 144,00 kr

  På grund av den ökande resistensproblematiken kan det vara nödvändigt att ta uppföljande prover efter avmaskning med vissa avmaskningspreparat. Det är ett provtagningskit för uppföljning av behandlingseffekten.

  144,00 kr
 • 310,00 kr

  kollamasken är en låda som innehåller allt du behöver för att få ett snabbt svar på hur parasitläget är i ditt djur. kollamasken är ett provtagningskit för mask på häst innehållande följesedel, provtagningspåse, engångshandskar, instruktioner och avmaskningstips.

  310,00 kr
 • 45,00 kr

  Praktiskt set till urinprovstagning från tikar. Settet gör det lättare att samla upp urin för närmare undersökning utan kontaminering.

  45,00 kr
Visar 1 - 5 av 5 artiklar