Julklappstips

Nyheter

Erbjudande

Om oss

Julklappstips

Julklappar till din bäste vän. Ge en rolig leksak i julklapp till din hund & katt eller ett smaskigt tuggben.

Julklappstips Det finns 59 produkter.

per sida
Visar 1 - 24 av 59 artiklar
 • 285,00 kr
  Rea!
  2 Recension(er)

  Adaptil halsband innehåller en syntetisk motsvarighet till hundens lugnande feromon som ökar hundens grundtrygghet och kan på så sätt hjälpa hunden att bättre klara av nya oroande situationer, miljöer eller i andra samanhang där hunden kan känna oro. Läs mer om hur du kan hjälpa din hund vid nyår eller hunden som är åksjuk.  

  285,00 kr
 • 37,00 kr
  1 Recension(er)

  MAC´s schakery anti hairball är ett godis som motverkar att din katt får hårbollar. Den smarta burken håller godisarna fräscha samtidigt som du kan skaka på burken och locka till dig din katt. De smaskiga godosbitarna ger tuggmotstånd och mekaniskrengöring för tänderna. Godisarna innehåller bland annat malt för att lindra hårbollsproblem.

  37,00 kr
 • 75,00 kr 125,00 kr -40%
  Rea!

  United Pets Bon Coeur Nano - bajspåsehållare kommer i tufft utseende inklusive en rulle med bajspåsar á 10 st påsar. De hjärtformade påshållarna är tillverkade i kraftig hållbar plast. Fäst dem i hundens koppel, så har man alltid bajspåsen till hands när den behövs. Bon Ton Nano´s bajspåsar finns att köpa i 3 x 10 st förpackning & är tillverkade i...

  75,00 kr 125,00 kr -40%
 • 75,00 kr 125,00 kr -40%
  Rea!

  United Pets Bon Coeur Nano - bajspåsehållare kommer i tufft utseende inklusive en rulle med bajspåsar á 10 st påsar. De hjärtformade påshållarna är tillverkade i kraftig hållbar plast. Fäst dem i hundens koppel, så har man alltid bajspåsen till hands när den behövs. Bon Ton Nano´s bajspåsar finns att köpa i 3 x 10 st förpackning & är tillverkade i...

  75,00 kr 125,00 kr -40%
 • 59,00 kr
  Rea!

  Läs den sanna historien om bibliotekskatten Dewye en småstadskatt som älskades av hela världen. En kall vintermorgon hittar en bibliotekarie en utsvulten & forstbiten kattunge som slängts in i bibliotkets bokinkast. Vi får lära känna många färgstarka & gripande livsöden som bibliotekarien Vicky Myron (som hittade Dewey den kalla januarimorgonen)...

  59,00 kr
 • 118,00 kr
  Rea!

  Buster Mini Cube är en rolig aktiveringsleksak för din hund och den stora katten. Stoppa in små godbitar och låt hunden och katten putta på kuben för att få ut godisarna. Kuben säljs i varierande färger.

  118,00 kr
 • 310,00 kr
  2 Recension(er)

  Unik bädd för katt & hund som behåller värmen utan att använda elektricitet. Teknik framtagen av NASA´s forskare som gör att djurets kroppsvärme reflekteras tilllbaka till djuret. Perfekt bädd för alla hundar & katten men särskilt för dem med sjukdomar i rörelseapparaten. finns i olika storlekar.

  310,00 kr
 • 16,00 kr

  Tuggfloss i olika färger för den lilla och mellanstora hunden. Kasta, hämta och tugga.

  16,00 kr
 • 49,00 kr

  Ha roligt & aktivera din hund i trädgården på stranden. Kasta, jaga och kampa. Nylon firsbee med flossrep för aktivt liv. Perfekt för dig som vill öka motionen och samtidigt ha roligt tillsammans med din hund. Rekommenderas även vid viktnedgång.  23 cm diameter

  49,00 kr
 • 355,00 kr

  FroliCat CHEESE är den perfekta aktiveringsleksaken! Katten leker tittutlek med två möss som hoppar ut från en schweizisk ostbit. Din katt kommer att älska jakten. För att få lekstunder med överraskningsmoment kan du använda läget "Lek när katten är ensam" för att hålla katten igång under hela dagen!

  355,00 kr
 • 429,00 kr

  FroliCat FLIK är en automatisk kattleksak som kastar ut ett snöre för att locka din katt till entusiastisk lek. Flik är leksaken som lockar från din katts jaktbeteende som är viktigt att tillgodose för att katten skall må bra.

  429,00 kr
 • 95,00 kr

  Doorway Dangli är utformad för att hänga säkert från dörrkarmen på en innerdörr. Dess mjuka gummi kommer inte skada dörren eller göra en massa oväsen när din katt leker. Fyll den med godis eller torrfoder, när katten försöker fånga den fluffiga kaninsvansen ramlar godiset/fodret slumpmässigt ut.                    

  95,00 kr
 • 60,00 kr

  Supersöt björn som du fyller med kattmynta. Lockar din katt till lek! Med leksaken följer 3 st redan preparerade kattmynta påsar av bästa nordamerikansk kattmynta.

  60,00 kr
 • 59,00 kr

  Plush Friendz GiGwi Koala är en hundleksak i form av en mjuk koala, för små hundar. Perfekt snutte för valp som liten hund.  Tryck på koalans mage så pier den och lockar till lek!

  59,00 kr
 • 24,00 kr

  Söta Hello Kitty för personliga halsband till din hund & katt.

  24,00 kr
 • 39,00 kr
  2 Recension(er)

  Hill's Prescription Diet Feline Metabolic treats är smaskiga och nyttiga godisar för katten som inte vill gå upp i vikt eller för katten som är överviktig. Belöningar är en viktig del i kattägarens sociala interagerande med sin katt. Med belöningar kan man aktivera och stimulera sin katt.UTGÅTT från tillverkaren.

  39,00 kr
 • 25,00 kr
  Rea!

  Jacsons hästgodis med äpplesmak är perfekt att ha med sig i stallet, på ridturen, träningen eller tävlingen. Stoppa ner några bitar godis i fickan så har du alltid något gott att bjuda på. Förvaras torrt och svalt.

  25,00 kr
 • 25,00 kr
  Rea!

  Jacsons hästgodis med banansmak är perfekt att ha med sig i stallet, på ridturen, träningen eller tävlingen. Stoppa ner några bitar godis i fickan så har du alltid något gott att bjuda på. Förvaras torrt och svalt.utgått

  25,00 kr
 • 25,00 kr
  Rea!

  Jacsons hästgodis med morotsmak är perfekt att ha med sig i stallet, på ridturen, träningen eller tävlingen. Stoppa ner några bitar godis i fickan så har du alltid något gott att bjuda på. Förvaras torrt och svalt.utgått

  25,00 kr
 • 43,00 kr
  Rea!

  Stav med knutar som är perfekt för dig & din hund att leka med . Kasta, hämta & tugga på!

  43,00 kr
 • 36,00 kr

  Kong JUL Scrattles är den perfekta julklappen till din katt! De är oemotståndlingt söta & för katten lockande figurer att busa med. De gulliga figurerna är tillverkade i mjukt material, i olika strukturer som lockar till lek genom att stimulera alla kattens sinnen.

  36,00 kr
 • 130,00 kr

  KONG Ballistic Reindeer är en söt, rolig och färgglad leksak med fint julmotiv. Öronen är tillverkade i kraftigt och hållbart material och den inbyggda pipfunktionen garanterar timtal av rolig lek för hund och ägare. Då hunden busar med renen piper öronen och locker till mer skratt och lek.

  130,00 kr
 • 87,00 kr
  Ny

  KONG Bat-a-Bout aktiverar katten mentalt och fysisk. De oväntade rörelserna och ”musiken” tilltalar kattens naturliga jaktinstinkter. KONG Bat-a-Bout är fylld med nordamerikansk kattmynta av högsta kvalitet som katterna bara älskar. Perfekt aktivering av din katt!

  87,00 kr
 • 33,00 kr

  Den låna svansen på KONG Wild Tails stimulerar katten till att angripa sitt "byte". Mjuk, interaktiv leksak till katten - perfekt till julen.

  33,00 kr
Visar 1 - 24 av 59 artiklar