Första hjälpen

Nyheter

Erbjudande

Om oss

Första hjälpen

Här hittar ni första hjälpen kit och artiklar så som kylpåsar, termometrar, bandage, vätskeersättning som är bra att ha hemma och i bilen om olyckan är framme.

Första hjälpen Det finns 27 produkter.

per sida
Visar 1 - 24 av 27 artiklar
 • 104,00 kr

  Antisept är en sårspray med antibakteriellt klorhexidin. En desinficerande lösning med antibakteriella och antimykotiska (svamphämmande) egenskaper, utformad för att hålla sår och skador rena. Perfekt att ha hemma om olyckan skulle vara framme.

  104,00 kr
 • 200,00 kr

  Bomullsrulle till häst - ett måste i varje stall. Bomullen är absorberande och rullad tätt på rulle om så att du lätt kan linda om hästens ben. Förpackningen på 1 kg med bredd 25cm. Hårdrullad. Vid bandagering är det viktigt att bolstra med bomull under eventuella elastiska bindor för att undvika att blodcirkulationen stasas.

  200,00 kr
 • 139,00 kr
  1 Recension(er)

  Calo-pet är en välsmakande & energirik pasta till hund & katt. den innehåller omega-3 & omega-6. taurin, vitaminer & mineraler. Allt som ditt djur behöver vid nedsatt aptit eller vid sjukdom. Restnoterad Calo-pet kan användas till: Hundar & katter med dålig aptit stressade & nedsatta djur understödjande efter operation åldrande djur Högpresterande djur

  139,00 kr
 • 295,00 kr

  Buster flytväst för hund är en billig livförsäkring för att skydda ditt djur från drunkning. Flytvästen är i en självlysande orange färg och med handtag i ryggen, som gör det enkelt att lyfta upp hunden om den faller överbord. Alla lås är med click-system. 

  295,00 kr
 • 199,00 kr

   Flytväst för din hund & katt med hantag på ryggen som hjälper dig att lyfta upp din hund om den faller i vattnet. För att din hund & katt säkert skall kunna följa med på båtturer & vattenlekar.

  199,00 kr
 • 165,00 kr
  1 Recension(er)

  Första hjälpen väska för din hund eller katt bör finnas i varje hem. Den lilla smidiga väskan innehåller bla. kompresser, bomullsbandage, digital termometer, termometerskydd, vetrap- självhäftande binda, koksalt för sårtvätt, engångshandskar, 10 ml spruta för vätskeersättning.  Det finns även rum för att stoppa i de förnödenheter som du & ditt djur...

  165,00 kr
 • 95,00 kr

  En liten smidig första hjälpen väska attt alltid ha nära till hands om olycka skulle vara framme. Väskan nnehåller: 1 st luskam, 1 st kompress, 1 liten gasbinda, 1 rulle med plåstertejp, 1 liten steril gasbinda/kompress, 2 st sterila våtservetter, 1 st fästingplockare, 1 st plastpincett, 1 par plasthandskar, 1 st doseringsspruta i plast samt 1 st nosögla...

  95,00 kr
 • 69,00 kr

  Handmatningsspruta för valp och kattunge. 

  69,00 kr
 • 22,00 kr
  1 Recension(er)

  Hills feline i/d kycklingstuvning är en oemoståndling skonsam mat för alla katter. Den lättsmälta maten i läckra kycklingbitar i stuvning får de flesta katter att få upp sin aptit igen. Kan ges vid återhämtning eller vid problem i mag-tarmkanalen eller bara som läcker festmat till din katt på helgen.

  22,00 kr
 • 210,00 kr

  Jodopax är en koncentrerad antiseptisk lösning för sårtvätt hos häst och andra djur. Jodopax spädes till lämplig koncentration och ger en snabb och kraftig effekt på bakterier, virus och svampar.

  210,00 kr
 • 30,00 kr

  Kruuse Fun-Flex är en flexibel och självklibbande lättviktsbandage av hög kvalitet, som enkelt kan anpassas till de svåraste kroppskonturerna. Kommer i blandade färger med olika roliga mönster. Enkel att riva av.

  30,00 kr
 • 65,00 kr

  Manuka G är en steril honungsbaserad sårgel i en engångstub. Sårgelen består av 100% Leptospermum- honung från Nya Zeeland. Honungsförbandet hjälper till att bevara en fuktig sårmiljö, vilket stimulerar sårläkningen. De höga sockernivåerna i Manuka G sårgel resulterar i ett osmotiskt tryck som främjar försvinnandet av nekrotisk vävnad och ger en snabb...

  65,00 kr
 • 33,00 kr

  Flexibelt, självhäftande bandage i varierande färger rött, grönt, blått. Perfekt för tassbandage samt för att skydda hund och katt ifrån att klia, slicka på olika sårskador eller hudskador. 

  33,00 kr
 • 170,00 kr

  Kyldynan är ett måste under en varm sommardag! Den håller ditt husdjur svalt i sommarvärmen & kan vara en billig livförsäkring. Dynan är smidig, lätt att ta med & du behöver inte lägga in den i kyl/frys innan du skall använda den. Den är självkylande, den blir automatisk kall då ditt djur lägger sig på den  & den kräver ingen ström. Läs vår...

  170,00 kr
 • 43,00 kr

  Kylpåsen är bra att ha hemma, på träning och jakt. Påsen är perfekt att ha i ditt första hjälpen kit eller i bilen för att ta fram om någon skulle drabbas av värmeslag. Vid akut skada kan påsen läggas över den skakade muskeln, senan eller leden för att snabbt kunna motverka svullnad & vävnadsskada.

  43,00 kr
 • 99,00 kr
  3 Recension(er)

  Oralade är en ny avancerad välsmakande dryk för hund & katt som av olika anledningar har ett ökat behov av näring & vätsketillförsel som till exempel vid diarré, leverproblem, njursvikt eller annan sjukdom. Flaskan är redo att använda du häller bara upp den välsmakande dryken med kycklingsmak så brukar de flesta djur dricka upp med god aptit...

  99,00 kr
 • 124,00 kr

  Fysioförbandet kan användas för att ge både värme och kyld vid skador eller ansträning på ditt djur. Kyla: Ett kylt förband lindrar smärta och minskar svullnad vid skador. Innan användning ska kompressen frysas ner i minst 2 timmar för optimalt resultat Värme: Vid led- och muskelproblem som till exempel artros kan värme lindra inflammation och verka lite...

  124,00 kr
 • 69,00 kr

  Pillerdelare för att lättare dela ditt djurs tabletter. Pillerdelaren har en flexibel v-ormad hållare som passar de flesta tabletter ordentligt. Delningen sker med hjälp av ett vasst rostfritt stålblad. För att förenkla medicinering har vi även så kallade gel caps med köttsmak för hund & katt.

  69,00 kr
 • 330,00 kr

  Royal Canin Recovery är ett högenergi mjukfoder för katt och hund, ger flera bra effekter vid sjukdom och hög prestation; förhöjt immunförsvar, bättre sårläkning, snabbare tillfrisknande och bättre överlevnad. För jakt/tävlingshunden ger Recovery snabbare återhämtning. För den kräsna dräktiga ger det mer energi.

  330,00 kr
 • 209,00 kr

  Royal Canin Rehydration Support är vätskeersättning till hund/katt. Ges vid lätt diarré/kräkningar, lätt uttorkning efter intensiv träning & jakt. Lätt att ha med sig i fickan eller väskan. Blandas med vatten som djuret kan dricka eller få sprutat i munnen. 

  209,00 kr
 • 25,00 kr

  Royal Canin Rehydration Support är vätskeersättning till hund/katt. Ges vid lätt diarré/kräkningar, lätt uttorkning efter intensiv träning & jakt. Lätt att ha med sig i fickan eller väskan. Blandas med vatten som djuret kan dricka eller få sprutat i munnen. 

  25,00 kr
 • 8,00 kr

  Sterilkompress i gasväv. 2 tunna kompresser i varje steril förpackning. Perfekt vid sårtvätt och vid bandagering av sår där kompressen kan läggas närmast såret för att förhindra att bomull kommer in och fastnar och stör sårläkningen. Ett måste att ha i första hjälpen väskan!

  8,00 kr
 • 69,00 kr

  Digital termometer inklusive batteri. Det är viktigt att kunna mäta ditt djurs kroppstemperatur vid olika tillfällen. Vid misstanke av feber, värmeslag, nedkylning, inför förlossning.Du kan inte bedömma ditt djurs kroppstemperatur genom att känna på nosen utan du måste ta temperaturen rektalt. En termometer är ett måste i hemmet och bra att ha i din...

  69,00 kr
 • 25,00 kr

  Termometerskydd för att hygieniskt ta tempen på ditt djur. 20 st engångsskydd.

  25,00 kr
Visar 1 - 24 av 27 artiklar