Borstar och rakapparater

Nyheter

Erbjudande

Om oss

Borstar och rakapparater

Att borsta och ta hand om din katts päls är viktigt både för den mentala & fysiska hälsan. Att borsta din katt ger dig möjlighet att knyta ann till din katt. Den massage borstning ger ökar blodcirkulation och kattens välmående. För den stressade katten kan borstning och massage ha en lugnande effekt. Borstning är också viktigt under perioder...

Att borsta och ta hand om din katts päls är viktigt både för den mentala & fysiska hälsan. Att borsta din katt ger dig möjlighet att knyta ann till din katt. Den massage borstning ger ökar blodcirkulation och kattens välmående. För den stressade katten kan borstning och massage ha en lugnande effekt. Borstning är också viktigt under perioder av fällning, för att undvika hålbollar och tovbilning. Vi har flera produkter som passar vid olika tillfällen så som Furminator som är en effektiv borttagare av lösa hårstrån samt Kong Zoom Groom som är en skonsamm borsta som samtidigt ger din katt skön massage.

Mer

Borstar och rakapparater Det finns 8 produkter.

Visar 1 - 8 av 8 artiklar
 • 75,00 kr

  BUSTER borstar erbjuder ett brett urval produkter, som ger optimal pälsvård till alla katt- och hundraser.Massageborsten är av en bra kvalitet och funktionell design, vilket gör pälsvården av ditt djur blir effektivt och enkelt. Massageborsten passar hundar med kort till medium längd på pälsen samt hundar med mkt tunna pälshårstrån. 

  75,00 kr
 • 249,00 kr

  Furminator Limited edition cat large long hair är en effektiv och snygg borste för din katt. Furminator är patenterad & speciellt utformad för att borsta den stora katten med lång päls. Passar katter över 4,5 kilo. Hjälp din katt att sluta fälla & slipp katthår i soffor och på mattor!

  249,00 kr
 • 345,00 kr

  FURminator Large Cat Long Hair är patenterad & speciellt utformad för att borsta den stora katten med lång päls. Passar katter över 4,5 kilo. Hjälp din katt att sluta fälla & slipp katthår i soffor och på mattor!

  345,00 kr
 • 348,00 kr

  FURminator Large Cat Short Hair är patenterad & speciellt utformad för att borsta den stora katten med kort päls. Passar katter över 4,5 kilo. Hjälp din katt att sluta fälla & slipp katthår i soffor och på mattor!

  348,00 kr
 • 260,00 kr

  FURminator Small Cat Short Hair är patenterad & speciellt utformad för att borsta den lilla katten med kort päls. Passar katter under 4,5 kilo. Hjälp din katt att sluta fälla & slipp katthår i soffor och på mattor!

  260,00 kr
 • 255,00 kr

  FURminator Small Cat Short Hair är patenterad & speciellt utformad för att borsta den lilla katten med kort päls. Passar katter under 4,5 kilo. Hjälp din katt att sluta fälla & slipp katthår i soffor och på mattor!

  255,00 kr
 • 90,00 kr

  Kong Zoom Groom tar effektivt bort hår från djuren likt en magnet samtidigt som borstningen ger katten en skön massage som stimulerar den naturliga olijeproduktionen i huden så pälsen blir glansigare.

  90,00 kr
 • 195,00 kr

  My FURst Groomer kitten från FURminator ger kattungar den första introduktionen till päls & hudvård.  I paketet medförljer 2 st huvuden; en kam och en borste till det ergonomiska handtaget. De böjda och glesa spröten ger en skonsam bortsning för kattungens känsliga hud. 

  195,00 kr
Visar 1 - 8 av 8 artiklar