Schampo och balsam

Nyheter

Erbjudande

Om oss

Schampo och balsam

Ofta sköter katten sin egen hygien men det finns tillfällen då de behöver lite hjälp på traven. Ibland kan katten behöva ett bad för att rengöra smutsig & oren päls och ibland kan katten behöva lite mer lyster och glans i en livlös päls. Vi har medcinska och vårdande schampon av flera märken. Vid hudinfektioner har vi klorhexidinschampon så ...

Ofta sköter katten sin egen hygien men det finns tillfällen då de behöver lite hjälp på traven. Ibland kan katten behöva ett bad för att rengöra smutsig & oren päls och ibland kan katten behöva lite mer lyster och glans i en livlös päls. Vi har medcinska och vårdande schampon av flera märken. Vid hudinfektioner har vi klorhexidinschampon så som Douxo klorhexidin och Virbac Pyoderm. Vid jästsvampsinfektioner fungerar Malacetic schampo och spray bra som behandling. Vid allergier och klåda hos katt är Douxo LIndra scahmpo och spray lindrande för huden. Vi säljer även mousser som inte behövs sköljas ut från kattens päls, då vi vet att det är svårt att bada en katt. För mjällig hud finns Douxo mjäll mousse, för smutsig hud finns Douxo klöorhexidin mousse samt Ermidra MOusse som fungerar både vid smutsig och kliande hud.

Du skall alltid välja schampon som är gjorda för katt, vissa djurschampon kan innehålla ämnen som är farliga för katt. Douxo underhållschampo och Aptus schampo är exempel på skonsmamma schampon.

Mer

Schampo och balsam Det finns 23 produkter.

Visar 1 - 23 av 23 artiklar
 • 149,00 kr

  Aptus Derma moisutizing gel är en gel som läker och återfuktar torr och irriterad hud.

  149,00 kr
 • 144,00 kr

  Aptus Derma Spot-on hjälper ditt djur vid lokala hudirritationer genom att stärka hudbarriären och begränsa tillväxten av bakterier och svampar. Smidig att använda med sin pip når du lätt ner till torr och irriterad hud genom ditt djurs tjockare päls.

  144,00 kr
 • 90,00 kr

  Aptus Leave-in Balsam är ett milt balsam som gör det lättare att reda ut tovig päls. Passar för både kort- & långhåriga katter. Balsamen återfuktar, bevarar glans i pälsen & fukten i huden. Milt & skonsamt även för valpar & kattungar. Balsamen är vårdande för torr & risig päls. Har utgått hos leverantören

  90,00 kr
 • 82,00 kr

  Ett oparfymerat, milt, skonsamt och återfuktande schampo med pH 5-6. Schampot passar till både kort och långhåriga katter och hundar. Schampot är milt och kan användas som normal schampo. Har utgått.

  82,00 kr
 • 180,00 kr

  Deramalley Oatmeal är ett lugnande & mjukgörande havreschampo. Schampot återställer skadad päls och återfuktar huden. Används vid säsongsbetonad klåda & vid insektsbett. Används gärna tillsammans med DermAllay havre balsamspray.

  180,00 kr
 • 176,00 kr
  Rea!

  DermAcetic Conditioner är ett spray balsam som är vårdande och återfuktande.  Balsamet är mjukgörande och lindrande för problemområden hos ditt djur.

  176,00 kr
 • 182,00 kr

  Används vid känslig hud till hund och katt tex som del i allergibehandling.  Motverkar mjällbilning och understödjder hudens skyddsbarriär samtidigt som den har återfuktande egenskaper.

  182,00 kr
 • 120,00 kr

  Schampot Care kan du använda för regelbunden pälsvård för hund och katt.

  120,00 kr
 • 165,00 kr

  Douxo Pyo Klorhexidinschampo till oren hud hos hund, katt & häst. Används vid hudinfektioner som komplement till annan läkemdelsbehandling. Är antibakteriell och motverkar mjäll. 

  165,00 kr
 • 169,00 kr

  Douxo seb Mjällschampo för behandling av onormal ökad mjällbildning (torr och fet seborrè) hos hund och katt.

  169,00 kr
 • 219,00 kr

  Ermidra Foam är en rengörande balsam i skumform för djur. Ermidra är en mild rengöring som innehåller havremjöl som återfuktar. Perfekt rengörning då man inte kan använda vatten tex på vintern, efter operation, till de små smådjuren. Kan ta någon dag extra i leverans.

  219,00 kr
 • 236,00 kr

  Ermidra Shampoo är ett fuktgivande schampo för djur. Ermidra är en mild rengöring som innehåller salviaextrakt. Kan ta någon dag extra i leverans.

  236,00 kr
 • 129,00 kr

  Silk shine ger hunden & katten en fin glans & motverkar kluvna hårtoppar & statisk elektrisitet. Hjälper även till att reda ut lättare tovor. Innehåller hög kvalitet av ren Aloe Vera. Är extra dryg, ett par droppar räcker för att ge torr päls lyster med silkeslen känsla. Flaska 30 ml.

  129,00 kr
 • 195,00 kr
  1 Recension(er)

  Ett naturligt, tvålfritt schampo och har utformats för att ge en mjuk och smidig hud. Schampot rekommenderas till mjällig och skorvig hud, men kan även användas till regelbunden tvätt av normal hud och päls. Schampot är bra som kompletterande behandling vid jästsvampsinfektion.

  195,00 kr
 • 195,00 kr

  MalAcetic spraybalsam är en parfymerad spray som tar bort dålig lukt med hjälp av de naturliga bakteriedödande egenskaperna hos ätticksyra. Sprayen kan användas där schamponering är svår och tidsödande, tex på katt.

  195,00 kr
 • 164,00 kr

  Vetoquinol Care scahmpo för torr & känslig hud är ett vårdande scahmpo som lugnar och återfuktar din katts och hunds hud. Alovera och havre gör huden mindre benägen att bli irriterad samtidigt som den inte torkar ut utan gör att huden bevarar som fukt. En mild doft av kokus tar bort dåliga lukter. Innehåller vraken parabener eller silikon.

  164,00 kr
 • 164,00 kr

  Vetoquinol Care Schampo för vårdande och glansgivande hud till hund och katt. Du får schampo och balsam båda i samma förpackning på så vis rengör ni och återfuktar huden på samma gång.  Den vårdande avocadooljan ger ditt djur en mjuk och glansig päls. Schampot har en lugnande, mild doft av kamomill. Innehåller varken sillikon eller parabener.Restnoterad

  164,00 kr
 • 188,00 kr

  Allerderm Calm allergischampo från Virbac används ensamt eller som komplement till medicinska behandling av allergiska hudsjukdomar så som foderallergi, atopi, loppallergi och knottallergi hos häst. Schampot hjälper till att minska & reparera skador i huden samt att återställa hundens egna försvarsbarriärer. Schampot kan användas till hund, katt och häst.

  188,00 kr
 • 188,00 kr

  Veterinärmedicinskt schampo av hög kvalitet för behandling av mjäll, seborré & torr hud. Innehåller Salicylsyra, zinkglukonat och vitamin B6. Används som förebyggande behandling för hundar med sebórré (onormalt ökad mjällbildning) samt som komplement till medicinsk behandling av seborré.

  188,00 kr
 • 188,00 kr

  Virbac allerderm Oat förr Epi-Soothe är ett mjukgörande havremjölsschampo för glansig och frisk hud. Epi-soothe är ett schampo framtaget av veterinärer & kan användas vid torr, kliande hud. Schampot lugnar & ger balans till irriterad hud. Det kan användas för normal rengörning av hundar som har känslig hud & passar även för djur med allergiska...

  188,00 kr
 • 185,00 kr
  Rea!
  2 Recension(er)

  Virbac Allerscrb fd. Pyoderm är ett antibakteirellt schampo med klorhexidin för oren hud. Används till hund, häst och katt vid infektion i huden. Innehåller 3% klorhexidin som rengör hud och päls vid bakteriell utan att svida. Kan användas både vid större hudinfektioner eller vid mer lokala infektioner så som Hot spot.

  185,00 kr
 • 175,00 kr

  Virbac Humiderm ( förr Humilac) är en fuktighets & mjukbevarande spray som du kan använda efter all schamponering för att bevara hunden fuktighetsbalans. Du kan även använda balsamsprayen för att behandla torr hud på hund, katt & häst. Sprayen ger ditt djur blank päls utan att den blir fet.

  175,00 kr
 • 129,00 kr

  Sebocalm är ett milt mjukgörande schampo som du använder på din hund, katt, häst i förebyggande syfte vid normal till torr päls/hud eller som underhållsbehandling av torr hud. Schampot underlättar pälsvård och bevarar hudens normala fettlager. Har utgått hos leverantör.

  129,00 kr
Visar 1 - 23 av 23 artiklar