Kategorier

Nyheter

Erbjudande

Om oss

Lista produkter efter tillverkare: Bomica

Här hittar du fästingplockare & annat smått och gott.

Mer
Visar 1 - 4 av 4 artiklar
 • 90,00 kr
  2 Recension(er)

  Blod-stopp är ett blodstillande pulver som är säkert, snabbt och effektivt. Bra för hund och kattägaren att ha hemma om de av misstag skulle klippa hål i pulpan.

  90,00 kr
 • 63,00 kr

  Ge bort en fästingplockare till välgörenhet i förmån för Hemlösas djurs mottagning i Malmö. Orginalet O´TOM fästningplockare ger lätt men säker borttagning av fästingar. 2 storlekar för att kunna ha möjlighet att plocka både larver (små) samt de vuxna fästingarna på hunden och katten. Lätt att använda och hindrar att fästingkroppen inte pressas samman...

  63,00 kr
 • 35,00 kr
  Rea!
  1 Recension(er)

  Klicker i olika färger som är ergonomisk att hålla i. Klickern har ett skönt klickande ljud som passar både hund och katt.  Tips! Köp klicker tillsammans med boken av världsberömda hundpsykologen anders Hallgren "klickerträning"

  35,00 kr
 • 68,00 kr 80,00 kr -15%
  Rea!
  2 Recension(er)

  Orginalet O´TOM fästningplockare ger lätt men säker borttagning av fästingar. 2 storlekar för att kunna ha möjlighet att plocka både larver (små) samt de vuxna fästingarna på hunden och katten. Lätt att använda och hindrar att fästingkroppen inte pressas samman vilket sprider smittan in i djuret.

  68,00 kr 80,00 kr -15%
Visar 1 - 4 av 4 artiklar