• På rea!
  • −15%
O´tom fästingplockare
  • O´tom fästingplockare
  • O´tom fästingplockare

O´tom fästingplockare

80,00 kr
68,00 kr Spara 15%
Inkl. moms

Orginalet O´TOM fästningplockare ger lätt men säker borttagning av fästingar. 2 storlekar för att kunna ha möjlighet att plocka både larver (små) samt de vuxna fästingarna på hunden och katten. Lätt att använda och hindrar att fästingkroppen inte pressas samman vilket sprider smittan in i djuret.

Kvantitet

  • Snabba leveranser med PostNord (normalt 1-4 dagar) Snabba leveranser med PostNord (normalt 1-4 dagar)
  • 14 dagars returrätt och alltid smakgaranti på foder 14 dagars returrätt och alltid smakgaranti på foder

Att dagligen genomsöka sin hund/katt efter fästningar är viktigt för att förebygga smittospridning av farliga fästingburna sjukdomar. Det kofot-liknande verktyget gör det lätt att komma åt fästingen utan att pressa samman kroppen. På så vis hindrar man att fästingen "spyr ut" smittoämnena i djuret vid avlägsnandet av fästningarna. Pincetter och många andra metoder tar inte bort fästingen på ett säkert vis utan det är lätt att fästingkroppen pressas samman.

Den patenterade O´Tom är utfromad med en fasning så att fästingen fastnar i kofoten och att då man startar att snurra drar fästingen självmant själv in sina hullingar ut ur kroppen. Med O´Tom får du lätt ut hela fästingen intakt. Med andra fästingplockare kan huvudet blir kvar.  

Plockaren förs in under fästingkroppen och fästingen tas bort genom att snurra plockaren tills fästingen lossnar. Kan användas på alla djur samt människor som har fått fästingar. Titta på länken nedan för att se hur lätt & säkert fästingarna tas bort från både djur och barn.

http://www.otom.com/

76