Gummitandborste för hund och katt
  • Gummitandborste för hund och katt

Gummitandborste för hund och katt

20,00 kr
Inkl. moms

 Fingertandborste i skonsam gummi, för friskare tänder och andedräkt. Tandborsten är tillverkad av mjuk latex som formar sig efter fingertoppen för bästa möjliga passform. Borsten är mjuk och kan även användas för att massera husdjurens tandkött.

Kvantitet

  • Snabba leveranser med PostNord (normalt 1-4 dagar) Snabba leveranser med PostNord (normalt 1-4 dagar)
  • 14 dagars returrätt och alltid smakgaranti på foder 14 dagars returrätt och alltid smakgaranti på foder

Bruksanvisning

Trä på fingertandborsten på din fingertopp. Applicera en liten mängd tandkräm för djur på borsten. Öppna försiktigt husdjurets mun och håll upp läppar och kind. Borsta försiktigt både tänder och tandkött genom att dra tandborsten försiktigt fram och tillbaka. Börja försiktigt och du kan använda lite leverpasten på tandborsten den första veckan för att vänja ditt djur vid tandborstningen på ett positivt sätt. Belöna med godis och beröm. Efter någon vecka så kommer tandborstningen snart att bli en vana. 

Använd gärna andra tandhygienprodukter som du kompletterar din tandborstning med. Cooldent är läckra tuggtabletter som mycket effektivt tar bort dålig andedräckt, Vetaquadent är en lösning som du kan hälla i ditt djurs dricksvatten som ger lite bättre munhygien. Om ditt djur har inflammerat tandkött använd våra antiinfallamtoriska och antiseptiska lösningar som decapinolstomodine.

919

Du kanske också gillar