RenAvast katt 60 st strökapslar
  • RenAvast katt 60 st strökapslar

AminAvast katt (60 st strökapslar)

368,00 kr
Inkl. moms

AminAvast (fd Renavast) är en blandning av aminosyror & peptider som är framtaget för att stödja njurfunktionen. AminAvast finns i kapslar som innehåller ett smaklöst pulver så du lätt kan blanda det i kattens mat.Kan vara några dagars extra leveranstid. 

Kvantitet

  • Snabba leveranser med PostNord (normalt 1-4 dagar) Snabba leveranser med PostNord (normalt 1-4 dagar)
  • 14 dagars returrätt och alltid smakgaranti på foder 14 dagars returrätt och alltid smakgaranti på foder

Användning

Aminavast kan användas som komplement till annan behandling vid kronisk och akut njursvikt. den kan även användas till katter som haft en påverkan i njurarna men som har normala njurvärden. Observera att viktigast vid behandling av kronisk njursvikt av katt är att katten äter njurdiet, att man minskar halten av fosfor att man motverkar förekomst av proteinurin. RenAvast används tillsammans med övrig behandling av njurproblem hos katt.

Egenskaper

Aminvast är framtagen för att skydda cellerna i njuren, minska inflammationen samt stödja processer som bidrar till att reparera skadad njurvävnad.

Dosering

För katter upp till 5 kilo kroppsvikt  ge 1 kapsel 2 gånger dagligen.

För katter över 5 kilo ge 2 kapslar 2 gånger dagligen.

Vrid kapseln och strö pulvret över lite mjukmat. Om din katt inte äter mjukmat kan du blanda i pulvret i vatten (ca 1,5 ml) och spruta in i munnen. pulvret är smaklöst så även kräsna katter brukar äta det blandat i lite mjukmat.

Ingredienser

Aminosyrorna i renavast är en kombination av L-arginine, glycine, L-glutamine, L-histidine, L-aspartic syra, L-glutaminsyra, L-carnosine.

Övriga ingredienser är maltodextrin, gelatin från kapslarna, magnesium stearat och stearinsyra.

Tips från veterinären

Läs våra artiklar om njur foder & hur då ökar matlusten hos njurkatten samt hur du får din katt att dricka mer.

Vet Nutra
811