Kategorier

Nyheter

Erbjudande

Om oss

Lista produkter efter tillverkare: Aptus

Visar 1 - 15 av 15 artiklar
 • 95,00 kr
  2 Recension(er)

  Aptus Biorion är ett kosttillskott som ger frisk hud, päls och klor hos hund & katt. Biorion ger starka klor och förebygger klosprickor. Innehåller biotin och metionin som är viktiga för en frisk hud & päls. Kan ges som del i behandling av klosprickor, klokapselavlossning samt bidrar till att huden bibehåller sin balans.

  95,00 kr
 • 89,00 kr

  Aptus Bucacat är enzymbaserad munhygienisk gel för katt. Innehåller bioenzymer som förebygger tandstensbildning samt är antibakteriell. Ger katten en bättre munhygien och andedräkt. Lätt att stryka på kattens tänder då gelen är framtagen för att smaka gott för katten.

  89,00 kr
 • 125,00 kr

  Aptus Calphosium D är ett kosttillskott för hund & katt som har större behov av kalcium & fosfor. Tex vid tillväxt, dräktighet, digivning ökar behovet. Vissa djur kan vara i behov av extra tillskott då fodret eller hemlagad mat inte innehåller tillräckliga nivåer kalcium & fosfor.

  125,00 kr
 • 149,00 kr

  Aptus Derma moisutizing gel är en gel som läker och återfuktar torr och irriterad hud.

  149,00 kr
 • 144,00 kr

  Aptus Derma Spot-on hjälper ditt djur vid lokala hudirritationer genom att stärka hudbarriären och begränsa tillväxten av bakterier och svampar. Smidig att använda med sin pip når du lätt ner till torr och irriterad hud genom ditt djurs tjockare päls.

  144,00 kr
 • 100,00 kr

  Skonsamt schampo för hundar med extra torr och känslig hud. Samt för de hundar som schamponeras ofta så som hundar med allergi.

  100,00 kr
 • 228,00 kr
  Rea!
  1 Recension(er)

  Glyco Flex III Mini är glukosamin och grönläppad mussla(GLM) i kombination för katt/hund, mjuka tuggbitar som är lätta att ge. GLM innehåller även den unika fettsyresammansättningen Lyprinol som har en antiinflammatiorisk effekt. Preparatet är bra för både rörelseapparaten men även för att främja en frisk hud.

  228,00 kr
 • 459,00 kr
  2 Recension(er)

  Glyco Flex III innehåller glukosamin och grönläppad mussla (GLM) i kombination för hund, mjuka tuggbitar som är lätta att ge. GLM innehåller även den unika fettsyresammansättningen Lyprinol som har en antiinflammatiorisk effekt. Preparatet är bra för både rörelseapparaten men även för att främja en frisk hud. 

  459,00 kr
 • 90,00 kr

  Aptus Leave-in Balsam är ett milt balsam som gör det lättare att reda ut tovig päls. Passar för både kort- & långhåriga katter. Balsamen återfuktar, bevarar glans i pälsen & fukten i huden. Milt & skonsamt även för valpar & kattungar. Balsamen är vårdande för torr & risig päls. Har utgått hos leverantören

  90,00 kr
 • 110,00 kr

  Multivitaminer till katt vid situationer då katten utsätts för stress vilket kräver ett högre näringstillskott så som dräktighet, digivning, till växande kattungar från 3 veckors ålder. Ges även till katter som ges hemlagad mat för att kosten skall innehålla tillräckligt med vitaminer & mineraler.

  110,00 kr
 • 145,00 kr

  Aptus Multivitaminer för hundar som inte får i sig tillräckligt med vitaminer & mineraler via kosten. Multidog kan ges vid hemlagad kost, vid inappetens, perioder av stress, vid olika sjukdomstillstånd. Tikar kan även behöva extra tillskott i slutet av dräcktigheten samt då de ger di till valparna.

  145,00 kr
 • 115,00 kr
  1 Recension(er)

  Aptus Otozyme öronrengöring är en mild, växtbaserad, enzymatisk öronrengöring för hund och katt. Lösningen svider inte och rengöring, löser upp vax samt är antiseptisk. 

  115,00 kr
 • 95,00 kr

  Aptus Otozyme öronkräm är en enzymatisk,mild och vätskbaserad öronkräm för rengöring samt vård av yttrehörselgången. Krämen bidrar till att skapa en ogynnsam miljö för bakterier och svampar med hjälp av enzymet lysozym.

  95,00 kr
 • 239,00 kr
  1 Recension(er)

  Aptus URI-Flex/Uribalance bidrar till att stödja och upprätthålla god funktion i urinvägarna hos hund och katt. De smakliga mjuka tuggtabletterna verkar genom att: surgör urinen. motverkar dålig lukt. minskar E.coli bakteriens förmåga att fästa. stärker slemhinnan i urinvägarna.

  239,00 kr
 • 120,00 kr

  Sentrix eye gel 3 ml ges endast efter undersökning samt ordination av veterinären. Dropparna är fuktgörande och smörjande för känsliga och skadade ögon. Dosering är 1-2 droppar 2-3 gånger dagligen i ögat. När djuret blinkar sprids gelen över hela hornhinnan. Om djuret inte blivit bättre på några dagar tag genast kontakt med veterinären igen.

  120,00 kr
Visar 1 - 15 av 15 artiklar