Specific Digestive support CIW 7st x 100 g
  • Specific Digestive support CIW 7st x 100 g

Specific Digestive support CIW 100 g

16,00 kr
Inkl. moms

Specific Digestive Support för hund är en veterinärdiet för hundar med kroniska & akuta problem i mag tarmkanalen. Fodret innehåller ingredienser med hög smältbarhet som kompenserar för nedsatt enzymaktivitet i tarmen & som säkerställer ett bra upptag av näring. Vid akut diarré & kräkningar kan behandlingen startas med blötfoder i smakportioner för att successivt gå över till Digestive torrfoder.

Förpackning
Kvantitet

  • Snabba leveranser med PostNord (normalt 1-4 dagar) Snabba leveranser med PostNord (normalt 1-4 dagar)
  • 14 dagars returrätt och alltid smakgaranti på foder 14 dagars returrätt och alltid smakgaranti på foder

Specific  CIW är indicerat för hundar med kroniska och akuta mag-tarm sjukdomar så som kräkningar och diarréer, malabsorption, EPI, Bakteriell överväxt, SIBO. Fodret innehåller höga halter av mineraler och fettlösliga vitaminer för att kompensera för nedsatt absrption i mag- tarmkanalen.

 

Fodret innehåller beta- 1-3/1,6 glukaner från jäst för att stödja kroppen immunförsvar. Det innehåller  dessutom äggpulver som är rikt på äggantikroppar. Dessa antikroppar binder till sjukdomsframkallande ämnen i mag-tarmkanalen.

 

CIW innehåller även psyllium husk som är en gelebildande löslig fiber som är känd för sin välgörande effekt på mag-tarmkanalen samt skydd av tarmslemhinnan. Fodret har även yucca extrakt som minskar uppkomsten av illaluktande gaser och lukt från avföringen.

1219-01

Datablad

Fodertyp
Medicinska foder
Medicinskt område
Mage & tarm
Konsistens
Våtfoder
Ålder
Alla
Rasstorlek
Alla raser

Särskilda referenser

ean13
5701170120202

Du kanske också gillar