Adaptil (DAP) halsband
  • Adaptil (DAP) halsband

Adaptil (DAP) halsband

299,00 kr
Inkl. moms

Adaptil halsband innehåller en syntetisk motsvarighet till hundens lugnande feromon som ökar hundens grundtrygghet och kan på så sätt hjälpa hunden att bättre klara av nya oroande situationer, miljöer eller i andra samanhang där hunden kan känna oro. Läs mer om hur du kan hjälpa din hund vid nyår eller hunden som är åksjuk.

 

Storlek
Kvantitet

  • Snabba leveranser med PostNord (normalt 1-4 dagar) Snabba leveranser med PostNord (normalt 1-4 dagar)
  • 14 dagars returrätt och alltid smakgaranti på foder 14 dagars returrätt och alltid smakgaranti på foder

Adaptil halsband innehåller en syntetisk motsvarighet till hundens lugnande feromon. D.A.P. ökar hundens grundtrygghet och kan på så sätt hjälpa hunden att bättre klara av nya oroande situationer, miljöer eller i andra samanhang där hunden kan känna oro. Halsbandets effekt varar i 4 veckor. finns i 2 storlekar

Halsbandet kan användas för att kontrollera och förebygga så valpen och den vuxna hunden inte upplever rädsla och oror när den skall vänjas vid nya situationer inne och utomhus. Exempel på användsningsomården är tillvänjning av nya miljöer, under valpens socialiseringsperiod, oro och rädsla utomhus som till exempel trafik, andra hundar, åskväder och vid skotträdsla.

Har 1 veckas karrens vid tävling/utställning.

Apaptil kan kombineras med våra andra lugnande kosttillskott om din hund har större oro/rädslor. Iharmoni, solliquin, anxitane och zylkene.

14-320

Särskilda referenser

ean13
3411112116638