Pet Remedy Naturligt lugnande Spray 15 ml
  • Pet Remedy Naturligt lugnande Spray 15 ml

Pet Remedy Naturligt lugnande Spray 15 ml

119,00 kr
Inkl. moms

Pet Remedy är en naturlig blandning av valeriana, vetivert och andra eteriska oljor, salvia och basilika. Blandningen har en stressminskande och lugnande effekt. Du kan använda Pet Remedy till alla däggdjur och fåglar. Pet remedy finns som spray eller doftavgivare. De lugnande dofterna sprider sig och lugnar alla i hushållet. 

Kvantitet

  • Snabba leveranser med PostNord (normalt 1-4 dagar) Snabba leveranser med PostNord (normalt 1-4 dagar)
  • 14 dagars returrätt och alltid smakgaranti på foder 14 dagars returrätt och alltid smakgaranti på foder

Användning

Pet remedy kan användas vid tillfällen då ditt djur utsätts för stressfulla situationer så som:

Vid problem med stress behövs alltid att man försöker hitta vad som stressad sitt djur och med miljöförändringar öka djurets känsla av trygghet. Under tiden då man håller på med eventuell beteendeträning kan produkter som Pet Remedy, lugnande doftferomoner, kosttillskott som lugnar, användas.

För att minska stress vid bilfärd. Spraya din katts eller hunds transportbur (eller bilen) inför åkturen. Du kan också spraya en filt eller liggdyna (spraya aldrig direkt på djuret) som du sedan lägger med till ditt djur. Vid nyår kan du med fördel använda doftavgivaren då många smäller smällare och fyrverkerier även under dagarna mellan jul och nyår. Placera doftavgivaren i det rum där djuret spednderar mest tid.

Pet Remedy kan med fördel användas med lugnande doftferomoner Feliway eller adaptil.

Tips från veterinären

Det är inte alltid lätt att veta om sitt djur är stresst. Läs vår artikel om de vanligaste beteendeproblemen hos katter och hur du känner i gen stress hos katter.

1017

Du kanske också gillar