Pet Safe Funboard
  • Pet Safe Funboard

Pet Safe Funboard

299,00 kr
Inkl. moms

Pet Safe Funboard är den perfekta aktivitetsleksaken för att få katten att få jobba för maten. Funboard är menad som en psykisk träning och mental utmaning som berikar kattens miljö.

Kvantitet

  • Snabba leveranser med PostNord (normalt 1-4 dagar) Snabba leveranser med PostNord (normalt 1-4 dagar)
  • 14 dagars returrätt och alltid smakgaranti på foder 14 dagars returrätt och alltid smakgaranti på foder

Användning

Att använda mat och godis som en del av berikningen av katten inomhus miljö är en viktig del i kattens mentala hälsa.   Katter jagar och fångar i naturen flera mindre mål mat per dygn. Med matberikning stimulerar du din katt och samtidigt delas matgivan upp på dygnet så att katter som hetsäter inte kan kasta i sig hela dagsransonen på en och samma gång.

Funboard är uppbyggd med en bottenplatta med fem olika övningar. Aktivitetsleksaken passar för alla katter då de olika övningarna har olika svårighetsgrader så att den stimulerar även den lite smartare katten. Fler "mat-pussel" finns i Nina Ottosson Cat maze & Funkitty Egg-cersize. Läs gärna vår artikel om hur du förebygger övervikt hos din katt.

Då du berikar din katts miljö med matpussel ha i början kvar den vanliga matskålen så att katten inte blir stressad och inte kan få i sig sin mat. Tänk på att katter i olika åldrar har olika behov av berikning. En äldre stel katt med artros kan inte klättra efter sin mat på samma vis som en yngre katt.

Passar både unga och gamla katter. Går att diska i diskmaskin.

898