Pet Safe Funkitty Twist and treat
  • Pet Safe Funkitty Twist and treat

Pet Safe Funkitty Twist and treat

42,00 kr
Inkl. moms

Pet Safe Funkitty Twist and treat är en aktiveringsleksak i hårt gummi. Katten måste snurra eller knuffa runt leksaken för att få ut godsaker. Godisar eller kattmaten ramlar ut genom en öppning på sidan. Öppningen kan vridas upp större för att göra det lättare att komma åt godiset eller mindre för att låta katten leka längre. Man skruvar lätt isär leksaken för att fylla på mer godsaker.

Kvantitet

  • Snabba leveranser med PostNord (normalt 1-4 dagar) Snabba leveranser med PostNord (normalt 1-4 dagar)
  • 14 dagars returrätt och alltid smakgaranti på foder 14 dagars returrätt och alltid smakgaranti på foder

Användning

Miljöberikning är livsviktigt för katter, särskilt för katter som bara får vara inomhus. Att använda maten som en del i berikningen är viktig del. Katter jagar och fångar i naturen flera mindre mål mat per dygn. Med matberikning stimulerar du din katt och samtidigt delas matgivan upp på dygnet så att katter som hetsäter inte kan kasta i sig hela dagsransonen på en och samma gång. Läs mer om hur du förebygger övervikt

Då du berikar din katts miljö med matpussel ha i början kvar den vanliga matskålen så att katten inte blir stressad och inte kan få i sig sin mat. Tänk på att katter i olika åldrar har olika behov av berikning. En äldre stel katt med artros kan inte klättra efter sin mat på samma vis som en yngre katt.

897

Du kanske också gillar