• På rea!
Feliscratch  9 pipetter  anti klös feromoner
  • Feliscratch  9 pipetter  anti klös feromoner

Feliscratch by Feliway- spot on 9 pipetter

219,00 kr
Inkl. moms

Feliway Feliscratch är fermoner som gör att din katt älskar sitt klösträd istället för din soffa! Äntligen en lösning för hur du skall få katten att inte klösa på olovliga ställen! Feliscratch är en smidig lösning med pipetter som du enkelt tömmer på klösträdet för att göra detta mer attraktivt för din katt att klösa på.

Kvantitet

  • Snabba leveranser med PostNord (normalt 1-4 dagar) Snabba leveranser med PostNord (normalt 1-4 dagar)
  • 14 dagars returrätt och alltid smakgaranti på foder 14 dagars returrätt och alltid smakgaranti på foder

Egenskaper

Feliscratch Passar perfekt då du introducerar en ny katt till hushållet, för den nya kattungen. Hjälper de flesta katter att bli av med otillåten klösning inom en månads behandling. Feliscratch innehåller inga farliga ämnen för djur eller för barn. 

Användning

Att klösa är ett naturligt kattbeteende. Katter behöver få klösa men med Feliscratch kan du styra var din katt klöser. Ett oönskat klösbeteende kan bero på många olika saker, till exempel:

1. Du har inte erbjudit din katt/katter bra eller för få klösmöjligheter

2. Katten gillar inte klösträdet. Det kan vara för litet, felplacerat

3. din katt är stressad, känner sig otrygg, vilket kan bero på flera olika saker. Tex en nyintroducerad katt i hushållet

4. du har många katter i hushållet

Berika din katts miljö med flera olika klösmöjligheter. Ta reda på vilket material din katt gillar att klösa på och föredrar din katt att klösa vertikalt eller orisontellt (eller både och)?

Locka din katt till klösstället genom kattmynta genom Feliscratch (Feliscratch innehåller en liten mängd kattmynta för att ytterilgare locka katten till ditt klösträd)

Belöna då din katt klöser där du vill att den skall klösa.

Förpackningen Feliscratch innehåller 9 pipetter som skall användas i  intervall under 1 månads tid på detta vis:

Första veckan stryker du 1 pipett på klösstället du vill katten skall använda. Stryk  ut pipetten i 2-3 streck över klösplatsen. Om det är en liten klösbräda -flytta den till handfatet och stryk på Feliscratch där. Om du har ett stort klösträd - luta trädet något så att du inte droppar på golvet. du använder sedan 1 pipett om dagen på ditt önskade klösställe. Se till att din katt är i närheten då du behandlar klösträdet, så att du visar katten och gör den intresserad. Feliscratch innehåller även en liten del kattmynta som ytterligare lockar katten till stället men denna försvinner efter ca 10 minuter så låt katten vara med då du behandlar "trädet".

Andra veckan så har du paus och gör inga behandlingar.

Tredje veckan behandlar du dag 1 och sedan har du paus till att du åter igen behandlar en gång till under första dagen i den fjärde veckan.

Om du inte märker någon förbättring efter 3 veckor så kompletterar du genom att spraya Feliway spray på det olovliga stället (Läs vår artikel)

Läs mer om hur du får katter att sluta klösa på olovliga ställen i vår artikel!

1062