Pet Saf Frolicat Pounce
  • Pet Saf Frolicat Pounce

Pet Safe Frolicat Pounce

499,00 kr
Inkl. moms

Pet Safe FroliCat POUNCE är en roterande kurragömmaleksak för din katt. Marshal Maus rör sig oförutsägbar kring en rund yta och flyger fram, byter rikting, gömmer sig under föremål och rycker ibland fram och tillbaka för att stimulera kattens naturliga instinkt att jaga, förfölja och hoppa på sitt byte!

Kvantitet

  • Snabba leveranser med PostNord (normalt 1-4 dagar) Snabba leveranser med PostNord (normalt 1-4 dagar)
  • 14 dagars returrätt och alltid smakgaranti på foder 14 dagars returrätt och alltid smakgaranti på foder

Användning

Att få utöva naturligt beteende så som att få jaga, leka och upptäkca är viktigt för hälsan. Berikning av katters miljö är livsviktigt. Om katter inte får leka kan de blir stressade och i värsta fall drabbas av fysiska sjukdomar. Berikning genom lek är en del i behandling av beteende problem så som urinmarkring, inter-katt-aggression, separationsrädslor etc.

Målet är att starta med miljöberikning då katterna är små för att förebygga beteende problem. Men ibland kan katter bli stressade ändå. Läs mer om hur du känner igen stress hos din katt.

Denna aktivitetsleksak passar även för katter som behöver röra mer på sig för att förhindra övervikt. Läs mer om hur du kan förebyga övervikt hos katter.

Egenskaper

- Anpassninsgbara inställningar - långsamt, medelsnabbt, snabbt eller varierad hastighet
- Marshal Maus™ rör sig oförutsägbart kring en 360-graders bana för att locka din katt
- Stängs av automatiskt efter 10 minuter


Kräver 3 AA-batterier (ingår ej)

1006

Du kanske också gillar