Otoprof öronrengöring
  • Otoprof öronrengöring

Otoprof öronrengöring 100 ml

269,00 kr
Inkl. moms

Otoprof  rengör effektivt hörselgången då hunden eller katten har mycket vax eller var. Ämnen som ändrar utspänningen samt att lösningen är både vatten och oljelöslig gör att vax & var effektivt löses upp. Det bildas en skummliknande lösning som självrenar öronen från vax. Skall inte användas på trasiga trumhinnor & används efter veterinär ordination.

Kvantitet

  • Snabba leveranser med PostNord (normalt 1-4 dagar) Snabba leveranser med PostNord (normalt 1-4 dagar)
  • 14 dagars returrätt och alltid smakgaranti på foder 14 dagars returrätt och alltid smakgaranti på foder

Användning

Effektiv rengöring av örongången. Starkt vaxlösande öronrens till hundar som producerar mycket öronvax eller var.  Kan änvändas som behandling vid öronskabb med hel trumhinna för att få bort det rikliga vaxet som bildats. Kan även användas som vaxxlösande behandling vid öroninflammationer.


Innehåll
Dioctyl natrium sulfosuccinat, carbamid peroxid och propylenglykol. pH 6,7.

Egenskaper

Otoprof är den första självrenande vaxlösaren till öronen.
Dioctyl natrium sulfosuccinat är en surfactant som ändrar ytspänningen. Den innehåller oljelösliga och vattenlösliga komponenter och löser upp öronvax. Karbamid peroxid blir till urea, hydrogen och oxygen i kontakt med luft.
Detta ger en mycket god vaxlösande effekt och leder till luftbubblor som tar upp vaxet till ytan så att det kan avlägsnas. Propylenglykolär en mild vaxlösare som samtidigt förhindrar uttorkning.

Bruksanvisning

Skall inte användas vid sprucken trumhinna. Skaka flaskan väl innan användning. Fyll örongången med OtoProf. Var säker på att det inte rinner ut ur örongången innan den har haft tid till att verka (2-3 min). Massera försiktig örongångens nedre del. Avlägsna alla partiklar som bubblar upp.
Torka örongången och öronlappen försiktigt.
Avvakta i 8 timmar innan andra öronpreparat appliceras.

Förpackningsstorlek

100 ml

476

Du kanske också gillar