• På rea!
DermAcetic Schampo 300 ml
  • DermAcetic Schampo 300 ml

DermAcetic Schampo 300 ml

179,00 kr
Inkl. moms

DermAcetic Schampo är ett naturligt och fuktgivande schampo för hund, katt och häst. Schampot passar till djur som behöver schamponeras ofta. Det är ett skonsamt rengörande schampo. Restad!

Kvantitet

  • Snabba leveranser med PostNord (normalt 1-4 dagar) Snabba leveranser med PostNord (normalt 1-4 dagar)
  • 14 dagars returrätt och alltid smakgaranti på foder 14 dagars returrätt och alltid smakgaranti på foder

Användning

Schampot kan användas till olika hudtyper. Det passar lika bra till torr, fet och mjällig hud. Rengöringen är desinficerande tvätt som till exempel kan användas inför operationer samt som komplement till medicinsk behandling
av infektiösa hudsjukdomar(bakterier, jästsvamp, dermatofyter).

Egenskaper

DermAcetic Shampoo är ett naturligt,milt, rengörande schampo med en behaglig doft av äpple som ger ett rikligt skum och är lätt att skölja ur. Innehåller fuktighetsgivande ämnen och är pH-balanserat. Schampot rengör skonsamt samtidigt som den inte torkar ut huden.

Bruksanvisning

Låt djuret stå på ett halkfritt underlag.
Blöt pälsen med ljummet vatten så att den blir genomblöt. Applicera DermAcetic Shampoo i den blöta pälsen. Till långhåriga raser kan schampot spädas med vatten (2 msk till 5 dl vatten). Massera in schampot till ett rikligt skum (använd händerna, tvätthandske eller tvättsvamp). Låt DermAcetic Shampoo verka i 10 minuter (använd klocka!). Skölj djurets päls väl med ljummet vatten. Använd gärna DermAcetic Conditioner (se bruksanvisningen för den produkten). Torka djuret med en handduk och låt pälsen bli helt torr innan djuret släpps ut.
Schampot kan användas dagligen eller enligt veterinärens rekommendationer.
Öppnad flaska bör brukas inom 12 månader.

Dr. Baddaky
839