Radital Liniment 250 ml
  • Radital Liniment 250 ml

Trikem Radital Liniment 250 ml

75,00 kr
Inkl. moms

Radital Liniment är det mest välkända linimentet som använts inom elitidrotten, hästsporten och av msaaörer i över 50 år. Radital har en välgörande kylande effekt som använd både som stöd i träningen och som behandling vid ansträngning av muskler.

Kvantitet

  • Snabba leveranser med PostNord (normalt 1-4 dagar) Snabba leveranser med PostNord (normalt 1-4 dagar)
  • 14 dagars returrätt och alltid smakgaranti på foder 14 dagars returrätt och alltid smakgaranti på foder

Användning

Radital liniment har flera användningsområden. Du kan använda det före träning för en mer effektiv uppvärmning avmuskler och senor. Linimentet ökar blodcirkulationen och för med sig skadliga restprodukter som snabbare transporteras bort från msuklarna, vilket ger en snabbare återhämtning och motverkar skador.

Bruksanvisning

Den flytande Radital används oftare på djur så den lättare tränger igenom pälsen. Linimentet strykes på 10 minuetr innan träning för effektivare uppvärmning av musklerna och för att motverka skada. Linimentet kan även strykas på efter träning eller inför natten för långsam återhämtning. Radital liniment används ofta vid generell trötthet i muskler, senor och leder. Den värmande effekten ger lindring och avslappning. Vid muskeltrötthet används linementet dagligen på och runt den muskel eller led som är påverkad.Massera med mjuka och roterande rörelser in mängden liniment tills vätskan absorberats. Var försiktig med mängden liniment. Starta med en liten mängd och ökad successivt vid behov. Den värmande effekten tar cirka 10 minuter. Låt helst området som behandlats lämnas öppet. Vid bandagering skall man vara försiktig så att det inte alstrar för mycket värme och ger en blistrande effekt. Vid långvariga problem skall alltid veterinär uppsökas.

Tävlingskarens för häst: 96 tim.

738