Impromune 20 tuggtabletter
  • Impromune 20 tuggtabletter

Impromune

549,00 kr
Inkl. moms

Impromune är ett kosttillskott för att höja immunförsvaret hos hund & katt. En patenterad sammansättning av ämnen som ger ett optimalt immunförsvar under perioder då djuret är infektionskänslig eller har immunosupression.  Har utgått! Vi rekommenderar liknande preparat i Imuquin som finns för katt hund.

Förpackning
Kvantitet

  • Snabba leveranser med PostNord (normalt 1-4 dagar) Snabba leveranser med PostNord (normalt 1-4 dagar)
  • 14 dagars returrätt och alltid smakgaranti på foder 14 dagars returrätt och alltid smakgaranti på foder

Beskrivning

Nucleoforce är en sammansättning av ämnen som på olika sätt höjer immunförsvaret genom att höja effekten på de olika vita blodkropparna.

Nucleoforce är en särskild formel av nucleotider som gynnar vissa vitablodkroppar(makrofagerna) samt deras interagerande med andra vita blodkroppar.

AHCC är ett mycelextrakt av svampen Lentinus edodes som främjar aktiviteten av så kallade naturliga mödar celler som är vit blodkroppar som bla. tar hand om främmande smittoämnen i kroppen. Den främjar även spridningen av makrofager och andra vita blod krppar i kroppen och höjer på så sätt kroppen immunförsvar.

Användning

Impromune kan användas vid flera olika tillstånd enligt nedan:

Infektionssjukdomar orsakade av virus, bakterier & parasiter. Behandla djuret under 20 dagar eller enligt veterinär ordination.

Immunosuppression via läkemedel tex kortison. behandla djuret 30 dagar.

Immunosuppressiva äldre djur. Behandla minst 30 dagar.

Stress vid olika tillfällen tex efter operation, dräktiga honor, digivande honor, valpar & kattungar, malnutrition. Behandla  minst 30 dagar.

Dosering

Det är lätt att ge Impromune då tuggtabletterna är av utmärkt smak. Tabletterna är även lätta att ge & dela så de kan ges till smådjur. Beroende på det individuella djuret och dess utveckling så kan behandlingen förlängas efter veterinärens inrådan.

Djurets vikt:       Tablett per dag:

< 10 kg              1/2 tablett

11 - 25 kg          1 tablett

> 26 kg              2 tabletter

Innehåll

varje tablett innehåller:

Nucleoforce 585 mg, AHCC 315 mg, magnesiumStearat

Vet Nutra
465-40

Du kanske också gillar