Aptus multidog tabletter 150 st
  • Aptus multidog tabletter 150 st

Aptus multidog tabletter 150 st

145,00 kr
Inkl. moms

Aptus Multivitaminer för hundar som inte får i sig tillräckligt med vitaminer & mineraler via kosten. Multidog kan ges vid hemlagad kost, vid inappetens, perioder av stress, vid olika sjukdomstillstånd. Tikar kan även behöva extra tillskott i slutet av dräcktigheten samt då de ger di till valparna.

Kvantitet

  • Snabba leveranser med PostNord (normalt 1-4 dagar) Snabba leveranser med PostNord (normalt 1-4 dagar)
  • 14 dagars returrätt och alltid smakgaranti på foder 14 dagars returrätt och alltid smakgaranti på foder

Bruksanvisning

Hunden behöver näringstillskott om man misstänker att den inte får tillräckligt med vitaminer och mineralämnen i födan t.ex. genom hemlagad mat, vid stressituationer eller vid sjukdomstillstånd. Tikar kan behöva ett näringstillskott under slutet av dräktigheten samt under digivningsperioden.

Multidog täcker ungefär hälften av djurets dagliga näringsbehov. Ta hänsyn till de näringsämnen som finns i den dagliga kosten när du kompletterar med Multidog. Den rekommenderade dosen bör ej överskridas. Överdosering av selen kan förorsaka selenförgiftning. Preparatet innehåller A-, D- och E-vitamin, vilka är fettlösliga och lagras i kroppen. I Multidog är kalcium-fosforförhållandet 1,8:1. Multidog är laktosfri.

Dosering

Fullvuxen hund 1 tablett/5 kg kroppsvikt /dag.

165