Seraquin för stora hundar 2g
  • Seraquin för stora hundar 2g

Seraquin - Köp 6 betala för 5!

819,00 kr
Inkl. moms

Seraquin är ett kosttillskott med naturliga komponenter som del i behandling av artros hos hund. Innehåller den viktiga kombinationen av både kondrotinsulfat och glukosaminhydroklorid, som ger bäst effekt för hunden och kattens förmåga att skydda skadat ledbrosk. Förpackning 800 mg restad!

Styrka
Kvantitet

  • Snabba leveranser med PostNord (normalt 1-4 dagar) Snabba leveranser med PostNord (normalt 1-4 dagar)
  • 14 dagars returrätt och alltid smakgaranti på foder 14 dagars returrätt och alltid smakgaranti på foder

Seraquin kosttillskott med naturliga komponenter som del i behandling av artros hos hund och katt. Innehåller den viktiga kombinationen av både kondrotinsulfat och glukosaminhydroklorid, som ger bäst effekt för hunden och kattens förmåga att skydda skadat ledbrosk. Seraquin innehåller även kraftfulla antioxidanter med förmåga att neutralisera fria radikaler och skydda leden.

Ge din hund bra livskvalitet och ett aktivt liv. Glukosaminer och kondrotinsulfat är viktiga komponenter i brosket i djurets led. Ofta minskar symptomen på smärta i rörelseapparaten efter 3-4 veckor efter behandlingens start. Ofta kan djuräagren minska användningen av antiinflammatoriska läkemedel vilka man använder för att minska smärtan hos djuret vid artros.

Kosttillskottet är ett av de mest sålda i Sverige och det finns en dokumentation på preparatets effekt. 60 st smakliga tuggtabletter som kan krossas och lätt ges i mat eller direkt i munnen.

109-100

Du kanske också gillar