Tass-sax

70,00 kr
Inkl. moms

Med tassaxen kan du lätt och säkert klippa pälsen mellan din hunds trampdynorn. För mycket päls mellan trampdynorna gör att smuts och fukt kan irritera huden och ge klåda och smärta. 

Kvantitet

  • Snabba leveranser med PostNord (normalt 1-4 dagar) Snabba leveranser med PostNord (normalt 1-4 dagar)
  • 14 dagars returrätt och alltid smakgaranti på foder 14 dagars returrätt och alltid smakgaranti på foder

Egenskaper

Den rostfria saxen är lätt att rengöra och de trubbiga ändarna på saxen gör det säkert att klippa mellan trampdynorna utan att du stciker hunden och gör den illa.

Bruksanvisning

Den lilla saxen klipper smidigt pälsen vid olika hudveck så som mellan tassarna, vid mungiporna, runt vulva. Då pälsen är kortare tillåter detta att luft kan tränga ned till huden och hudinfektioner kan troka ut då bakterier och jästsvampar inte trivs i torrare miljö. 

Vid hudvecksderamtit behandla geno att klippa pälsen i det drabbade hudvecket för att lufta huden. Tvätta eller schamponera in huden med malacetic schampo eller med malacetic wet wipes. Tvättta huden varannan dag eller var 3:e dag i minst 3 veckors tid eller enligt din veterinärs ordniation. För att förebygga hudproblem håll pälsen kortklippt och tvätta med malacetic wet wipes någon - några gånger i veckan.

683

Du kanske också gillar