Busy Buddy Bristle Bone
  • Busy Buddy Bristle Bone

Busy Buddy Bristle Bone

200,00 kr
Inkl. moms

Busy Buddy Bristle Bone

OBS! FINNS ENDAST STORLEK LARGE KVAR!

Tuggleksak med delar i nylon och gummi som ger en stimulerande och hållbar tuggyta för hunden. Godisringarna gör att hunden belönas medan den tuggar och motiverar till långa tuggstunder. Med strån i nylon som agerar som en tandborste. Godisringar av råhud medföljer samt kan köpas i refill. Kan diskas i diskmaskin. 

Storlek
Kvantitet

  • Snabba leveranser med PostNord (normalt 1-4 dagar) Snabba leveranser med PostNord (normalt 1-4 dagar)
  • 14 dagars returrätt och alltid smakgaranti på foder 14 dagars returrätt och alltid smakgaranti på foder

Egenskaper

OBS! FINNS ENDAST STORLEK LARGE KVAR!

Våra Busy Buddy-leksaker är designade för att hålla länge att leka med! De är gjorda för att ge olika och unika tuggupplevelser och hjälper till att rikta om potentiellt destruktivt tuggbeteende till en positiv lekstund.

Användning

Bristle bone är en aktivitetsleksak där hunden får tugga på olika vis för att belönas av godisringarna av råhud. Bristle bone håller din hund aktiverad och är perfekt att använda som del i behandling av hundar som tycker det är jobbigt att vara hemma. Det är viktigt att träna hunden och ffa valpen på att vara ensam hemma. Bristle Bone och liknande aktivitetsleksaker med godis gör ensam hemma till en positiv upplevelse. Läs mer om hur du tränar din hund att vara ensam hemma.

Nyår och smällare kan vara jobbigt för våra hundar. Bristle Bone distraherar din hund och avleder den från smällarna. Kombineras gärna med lugnande doft feromoner Adaptil. Läs mer om tips för att minska stress inför nyår.

Refill av mer läckra godbitar:
Storlek A passar Bristle Bone XS, Bouncy Bone S, Jack Rawhide S, Nobbly Nubbly XS
Storlek B passar Bristle Bone S och M, Bouncy Bone M, Jack Rawhide M, Nobbly Nubbly S och M
Storlek C passar Bristle Bone L, Bouncy Bone ML

10038-03

Särskilda referenser

ean13
729849129719

Du kanske också gillar