Drinkwell Orginal Vattenfontän 1,5 l
  • Drinkwell Orginal Vattenfontän 1,5 l

Drinkwell Orginal Vattenfontän 1,5 l

585,00 kr
Inkl. moms

Många katter och hundar är dåliga på att dricka vilket leder till att njurproblem, urinstenar och urinvägssjukdomar. Drinkwell Original har en fritt fallande vattenstråle, ungefär som en kran, vilket lockar husdjuren att dricka mer. Vid vissa sjukdomar kan en vattenfontän vara livsnödvändig för att minska tex risk för uttorkning, så som vid njursjukdom, diabetes, urinsten, ideopatisk cystit.


Kvantitet

  • Snabba leveranser med PostNord (normalt 1-4 dagar) Snabba leveranser med PostNord (normalt 1-4 dagar)
  • 14 dagars returrätt och alltid smakgaranti på foder 14 dagars returrätt och alltid smakgaranti på foder

Egenskaper

- Vattenkapacitet: 1,5 liter
- Ramp som vattnet rinner ner på förhindrar stänk.
- Justerbart flöde.
- Nedsänkbar pump gör fontänen nästan ljudlös.
- Lock för att förhindra läckage.
- Utbytbart träkolsfilter som tar bort dålig smak och lukt.
- Tål diskmaskin (utom pumpen)

Vi rekommenderar att man byter filter varannan vecka

I naturen är rinnande vatten mycket friskare än stillastående vatten. Rörelsen bryter ständigt vattnets ytspänning och drar ner syre från luften till vattnet. Processen kallas luftning och den gör vattnet mer aptitligt att dricka. Husdjur kan instinktivt dras till rinnande vatten av den andledningen.

Drickfontänen filtrerar och luftar oavbrutet rinnande vatten för att hålla det friskare än en skål med stillastående vatten. Dessutom förhindrar den ständiga cirkulationen bakterietillväxt, vilket håller drickfontänen renare. Drinkwell® Original drickfontän tillfredställer husdjurets längtan efter friskt rinnande vatten och ger sinnesfrid åt husdjursägare som vet att deras husdjur får god tillgång till friskt vatten. Drickfontänen uppmuntrar husdjur att dricka mer vatten och av den anledningen rekommenderas den av veterinärer som är specialister inom urologi.

899