My FURst Groomer Kitten

195,00 kr
Inkl. moms

My FURst Groomer kitten från FURminator ger kattungar den första introduktionen till päls & hudvård.  I paketet medförljer 2 st huvuden; en kam och en borste till det ergonomiska handtaget. De böjda och glesa spröten ger en skonsam bortsning för kattungens känsliga hud. 

Kvantitet

  • Snabba leveranser med PostNord (normalt 1-4 dagar) Snabba leveranser med PostNord (normalt 1-4 dagar)
  • 14 dagars returrätt och alltid smakgaranti på foder 14 dagars returrätt och alltid smakgaranti på foder

Användning


Börja tidigt med att vänja kattungen vid päls & hudvård genom att borsta med My First Groomer. Den böjda kammen anpassar sig efter valpens kropp & den lilla smidiga borsten är skonsam mot den lilla kattungens känsliga hud. Att borsta kattungen ger även skön massage & ökad blodcirkulation.  Då borsten är full med päls så lossar du lätt håren genom att trycka på en knapp.

Börja borsta kattungen under korta perioder för att successivt öka era stunder med pälsvård tillsammans. Ge mycket beröm och belöna gärna med godis eller leksak då ni är klara, så kattungen förknippar borstandet med något positivt. 

Tips från veterinären

Att börja hantera valpen i socialiseringsperioden är viktigt för att valpen i framtiden skall vara van vid hantering utan att bli stressad. Att bortsa valpen är en perfekt träning inför framtida hantering samt att ni får en mysig stund tillsammans. Om ni har en stressad kattunge använd gärna kattens egna lugnande doftferomoner; Feliway. Spraya Feliway 15 min innan ni skall börja i det rum ni skall vara i. Du kan även spraya på borsten och på platsen ni skall vara på för att få minska stress & öka välbefinnande.