CleanAural cat
  • CleanAural cat

CleanAural cat 50 ml

133,00 kr
Inkl. moms

För rengörning och desinfektion av kattens öron. Motverkar irritation och dålig lukt. Lösningen är lämplig för rutinmässig rengörning men även som förebyggande rengörning där katten har återkommande öronproblem.

Kvantitet

  • Snabba leveranser med PostNord (normalt 1-4 dagar) Snabba leveranser med PostNord (normalt 1-4 dagar)
  • 14 dagars returrätt och alltid smakgaranti på foder 14 dagars returrätt och alltid smakgaranti på foder

För rengörning och desinfektion av kattens öron. Motverkar irritation och dålig lukt. Lösningen är lämplig för rutinmässig rengörning men även som förebyggande rengörning där katten har återkommande öronproblem. Flaskans mjuka och följsamma pip gör det lätt och säkert att använda.

 

Är lämplig för båda kattungar och vuxna. Lösningen har ett neutrralt PH anpassat efter hudens PH i kattens hörselgång. Den har ett högt inehålla av olja vilket underlättar upplösning av kattens specifikt hårda vax. De organiska och fuktighetsbevarande lösningsmedlen har en mild effekt på huden. Lämpligt att använda som en del i behanldingen av öronskabb, för att ta bort den rikliga vaxproduktion som bildas.

50 ml flaska

Innehåll: Glycerin, propylenglykol, vatten, polysorbate 80, chlorothymol, natriumsterat, natriumlaurylsulfat, citronsyra.

23