Douxo Calm (Lindra) Mousse
  • Douxo Calm (Lindra) Mousse

Douxo Calm (Lindra) Mousse

289,00 kr
Inkl. moms

Douxo LIndra Mousse är en klådstillande rengöring för hundar, katter och hästar som kan användas utan att skölja med vatten på så vis kan du förenkla behandlingen av ditt djurs hudproblem.

Kvantitet

  • Snabba leveranser med PostNord (normalt 1-4 dagar) Snabba leveranser med PostNord (normalt 1-4 dagar)
  • 14 dagars returrätt och alltid smakgaranti på foder 14 dagars returrätt och alltid smakgaranti på foder

Egenskaper

De två viktigaste sakerna att känna till med Douxo hudvårdsserie är innehållsämnet phytosphingosine. Phytosphingosine är en naturlig beståndsdel i överhuden och spelar en viktig roll vid uppbyggnad och underhåll av hudens skyddsbarriär.Vid långvariga hudvårdsproblem hos patienter kan man efter inledande bad med schamponering övergå till att använda Douxo Mousse eller Mikroemulsion Spray i stället. Då djurägaren slipper blötlägga djuret spar det mycket tid och kraft för såväl djuret som för djurägaren, vilket i sin tur medför ökade förutsättningar att djurägaren har möjlighet att fullfölja hela den rekommenderade kuren. 

Användning

Douxo Lindra Mousse är enkel och tidsbesparande att använda för dig som djurägare. Den passar även för katter som är svåra att blöta ned och schamponera. För att behandla ditt djur tryck ut mousse i handen och applicera i huden. Massera in moussen och låt sitta kvar (ej sköljas ur.) Du alternera dina behandlingar mellan schamponering och mousse eller göra 1 inlednande schamponering och 2 st efterföljande moussebehandlingar ii veckan. På detta vis kan du mer än halvera antalet schamponeringar. 

Veterinärens tips: Kör dina schamponeringar under helgen och under de lite mer stressande vardagarna så kan du använda den snabbare behandlingen med moussen. 

674

Du kanske också gillar