Hills Prescription Diet Metabolic + Mobility hund
  • Hills Prescription Diet Metabolic + Mobility hund

Hills Prescription Diet Metabolic + Mobility hund

439,00 kr
Inkl. moms

Hills Prescription Diet Metabolic + Mobillity Canine Orginal är en veterinärdiet för hundar med både övervikt och sjukdomar i rörelseapparaten. Den läckra maten fungerar naturligt med just din hunds unika energiförbrukning & ger en näring som förbättrar din hunda rörlighet & aktivitet på bara 21 dagar. 

Förpackning
Kvantitet

  • Snabba leveranser med PostNord (normalt 1-4 dagar) Snabba leveranser med PostNord (normalt 1-4 dagar)
  • 14 dagars returrätt och alltid smakgaranti på foder 14 dagars returrätt och alltid smakgaranti på foder

Egenskaper

Fungerar naturligt med din hunds unika energiförbrukning. dieten ger näring som förbättrar din hunds förmåga att gå, springa och hoppa på bara 21 dagar. maten hjälper din hund att känna sig mätt och nöjd mellan måltiderna. God smak som din hund kommer att älska.

Användning

Dieten kan användas för hundar som har eller har tendens till övervikt samtidigt som de har sjukdomar i rörelseappareten. Maten kan även användas för hundar som haft operationer eller trauman i rörelseppareten.

Ingredienser

Med kyckling: Vete, majsglutenmjöl, ärtklimjöl, linfrö, kyckling- (11 %) och kalkonmjöl, smakbuljong, tomatpomerans, cellulosa, torkad betmassa, fiskolja, kokosnötsolja, mineraler, L-lysin, DL-metionin, torkade morötter, fläskbrosk (källa till kondroitinsulfat), taurin, snäckskalshydrolysat (källa till glukosamin), spårämnen och betakaroten. Med naturlig antioxidant (mixade tokoferoler).

880-4

Datablad

Fodertyp
Medicinska foder
Medicinskt område
Rörlighet
Viktminskning
Konsistens
Torrfoder
Ålder
Kastrerad
Senior
Vuxen

Särskilda referenser

ean13
052742000626

Du kanske också gillar